Imnul României, fluierat de bosniaci. Suporterii echipei bosniace au scandat: "Ţiganii! Ţiganii!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandări rasiste şi huiduieli. Asta au întâlnit elevii lui Răzvan Lucescu în Bosnia. În ciuda impresionantelor forţe de ordine detaşate la meci, situaţia a luat foc în tribunele stadionului.

Atmosfera a fost una ostilă încă de la început, imnul României fiind fluierat de suporterii bosniaci. Situaţia s-a încins şi mai mult după ce Ciprian Marica a adus România în avantaj. Susţinătorii echipei lui Răzvan Lucescu au aprins torţe.

Bosniacii au scandat "Ţiganii! Ţiganii!". Cei circa 200 de suporteri ai tricolorilor au răspuns scandând: "Serbia! Serbia!". Drept urmare, bosniaci au început să arunce cu scaune în români.

De aici lucrurile nu puteau decât să se înrăutăţească. Suporterii români s-au luat la bătaie cu forţele din ordine, o parte din galerie fiind evacuată.

Echipa naţională a României nu a fost singura jignită de bosniaci. Aceştia au afişat bannere pe care scria "Fuck you FIFA and UEFA".

România a jucat ca o echipă mică în Bosnia, a pierdut cu 2-1 şi mai are doar şanse teoretice să meargă la EURO 2012. Gazdele au marcat în a doua repriză prin Ibisevici (min '64) şi Dzeko (min '83). Pentru România a înscris Marica, în minutul 29.

Citeşte şi:

După înfrângerea din Bosnia, naționala de fotbal a aterizat la Bacău (GALERIE FOTO)

Mutu a zâmbit din nou

S-a mai dus o calificare!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite