(GALERIE FOTO) După înfrângerea din Bosnia, naționala de fotbal a aterizat la Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia echipei naţionale de fotbal a României a aterizat în urmă cu o oră, cu o cursă charter al companiei Tarom, pe Aeroportul „George Enescu" din Bacău.

MAI CITIȚI

Cititorii adevarul.ro îi cer demisia lui Lucescu jr.! "Răzvane, ne bagi în mormânt"!

După meciul de aseară cu naționala Bosniei, unde au pierdut cu 2-1, tricolorii nu au făcut nicio declarație băcăuanilor prezenți la aeroport. Au dat în schimb câteva autografe fanilor.

image

Al doilea care a ieșit din aeroport a fost Cristi Chivu care, din cauza unei accidentări survenite în ultimul meci a lui Inter Milano în campionatul Italiei, a fost dus la o clinică privată din centrul Bacăului. Acolo, căpitanul naționalei a fost supus unor investigații RMN, însă rezultatele analizelor nu au fost făcute publice.

image

Supărare și în staful tehnic

Aceeași atmosferă de înmormântare s-a simțit și în staful tehnic al naționalei. Nici antrenorul Răzvan Lucescu sau Ionuț Lupescu, directorul general a Federației Române de Fotbal, nu au vrut să comenteze nici rezultatul din Bosnia și nici strategia de viitor a echipei. Aceștia s-au urcat în autocarul naționalei și au plecat spre Helen, hotel de patru stele, situat la cinci kilometri de Bacău, spre Onești.

image

Patronul acestuia, Vasile Păun, este cunoscut ca un împătimit al fotbalului, el finanţând până de curând echipa Willy Bacău. După ora 18.00, echipa naţională are programat un antrenament pe Stadionul Municipal. Marţi, România întâlneşte Luxemburg la Piatra Neamţ, de la ora 20.45.

image

Chiar dacă România va învinge marți seara echipa Luxemburgului șansele de calificare la Campionatul European din 2012 nu sunt decât matematice. Tricolorii ar trebui să câștige toate meciurile pe care le mai au de disputat în grupă la care se adaugă și celelate rezultate obținute de echipele adverse.

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite