Cititorii adevarul.ro îi cer demisia lui Lucescu jr.! "Răzvane, ne bagi în mormânt"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu doar oamenii de fotbal sunt împotriva lui Răzvan Lucescu în aceste momente. Şi microbiştii s-au săturat să vadă cea mai slabă naţională cum pierde cu Bosnia sau obţine un punct chinuit cu Albania.

Înfrângerea de la Zenica, dar şi jocul mai mult decât modest pe care "tricolorii" îl prestează, i-au determinat pe fanii naţionalei să-I ceară selecţionerului să plece de la prima reprezentativă.

Iată mai jos câteva dintre comentariile cititorilor adevărul.ro, venite după meciul de aseară.


Sihastria 3 calugari - "de cativa ani echipa nationala nu are rezultate. problema nu e doar ca trebuie schimbat antrenorul ci tot sfaul tehnic: Sandu si Dragomir. Nu au rezultate si stau pe scaune fara pic de bun simt. Domnilor daca ati imbatranit, v-ati imbogatit destul din fotbal, din munca altora chiar nu va ajunge? Lasati locul unei noi generatii daca intr-adevar va pasa de Romania. Mi-e frica sa ma uit la un meci al Nationalei"


Mihai - "LASANE RAZVANE CA NU O SA-L AJUNGI PE TATAL TAU NICIODATA .....NU ESTI DE ECHIPA NATIONALA....DU-TE,DU-TE..."


Daniel - "desfiintati aceasta nationala inpreuna cu razvan lucescu . stati draku acasa si nu mai jucati fotbal ca ne faceti de ris" .


Stefan - "Pleaca Razvane, ca ne bagi in mormant cu halul in care joaca impotentii nationali..."

Maria - "Felicitarii domnule Razvan Lucescu ! Mare meci, ati dovedid ca aveti MARE talent ! Nu demisionati si nu plecati de la Nationala ca alt talentat (Hagi) atâta asteapta ! Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru TOT ce ati facut pentru fotbalul românesc ! Recordurii peste recordurii ! NU DEMISIONATI, daca Severin nu demisioneaza! Sa va dea afara din România, dar NU demisionati!"

Chris - "Inevitabilul s-a produs; asteptam toti romanii o minune adica un joc bun si multa daruire si ambtie din partea celor selectionati de Razvan Lucescu.Ce am vazut in schimb pe teren ne-a lasat un gust amar dar mai presus de toate am ramas stupefiat dupa meci cind Razvan a dat vina pe atentie GHINION !!! fratele meu nu te supara dar ai tupeu cum adica ghinion chiar esti chior nu ai vazut cum jucau bosniacii cum ne-au tinut tot meciul in jumatatea noastra frate Razvane eu zic ca ti-ai ales gresit meseria nationala Romaniei nu joaca nimic asta e tragedia e o mizerie de echipa"


Gigi - "Un rezultat nedrept!Am combinat si am dominat tot meciul!Razvane, nu te lasa!Tu tii cele mai tari conferinte de presa!Felicitari!"

Ionutjfk - "Nici o companie serioasa nu ar fi pastrat un manager ca Lucescu Jr. in functie dupa trei insuccese consecutive in fata unor adversari nu foarte valorosi si dupa avalansa de declaratii de prost gust si explicatiile nevorosimile date in "razboiul cu Mutu" si la finalul fiecarei partide nereusite ! Dar...traim in intr-o tara, unde azi, oamenii de succes muncesc in afara granitelor, pt ca in "Tara Ta" nu ai loc de oportunisti si gainari, pt ca performanta incomodeaza si pt ca multi sunt "baiatul sau fata lui tata" ! Asa cum de mult Traian Basescu ar fi trebuit sa o trimita pe EBA departe de lumina reflectoarelor si a camerelor de luat vederi si nicidecum in Parlamentul European, pt ca umple un popor de rusine, acum Lucescu Sr. trebuie sa-i ceara demisia lui Razvan ! Demisie = Onoare !!!"


un roman suparat
- "Domnilor ne-am saturat sa tot asteptam dar echipa nationala nu a mai avut un antrenor asa de incapabil si cu asemenea rezultate de cind sa descoperit fotbalul . Sa plece cei din federatie si lucescu si poate mai avem o speranta ptr ca un antrenor care nu stie sa selectioneze jucatorii buni si joaca cu florescu si cu deac care nu au mai vazut mingea la cluburile lor de ani de zile nu ne mai trebuie .Daca nu pleaca baietii de la federatie si lucescu de la echipa nationala nu are rost sa mai mergem la stadion la meciurile echipei nationale":

MAI CITEŞTE

(GALERIE FOTO) După înfrângerea din Bosnia, naționala de fotbal a aterizat la Bacău

Victor Becali îl critică iar pe selecţioner:"Răzvan Lucescu îşi face ambiţii personale"!

Papp, chemat în locul lui Tamaş

Bosnia- România, 2-1. Adio Euro! Mai rămâne selecţionerul Răzvan Lucescu?

Turcul Hüseyin Göçek arbitreză România-Luxemburg

Iată şi câteva dintre reacţiile oamenilro din fotbal după ce "tricolorii" au pierdut în Bosnia.

image

Victor Piţurcă

"Este foarte grav că nu putem lega 5-6 pase. Se vedea foarte clar din prima repriză că nu avem absolut nici o şansă. Bosnia a fost mult mai valoroasă decât noi. Când aduci mai mulţi jucători care nu joacă la echipele lor de club şi îi introduci în teren, părerea mea este că faci o mare greşeală. Nu poţi să îţi permiţi la un asemenea nivel să bagi atăţia jucători care nu joacă. S-a văzut asta în a doua repriză. Sunt convins că dacă ar veni alt selecţioner, nu va mai miza pe jumătate dintre aceşti jucători. E nevoie de un alt selecţioner, trebuie format un nou grup. Dacă Zicu era în teren, cel puţin estetic faţa naţionalei se schimba. M-a surprins titularizarea lui Deac. Nu poţi la nivelul asta numai să te aperi".

Ioan Becali

"Cât să mai reziste şi Goian sau Tamaş? Mijlocaşii la închidere nu au venit deloc să ajute echipa. Dacă aveam un Rădoi sau un Chivu la închidere, altfel era jocul. Singurul care a mai ţinut de minge a fost fundaşul Râpă, lucru pe care trebuia să-l facă un mijlocaş la închidere. N-am jucat nimic. N-am mai pomenit îîn viaţa mea, la nicio selecţionată din lume, să joace titular un jucptor care nu are echipă! O să rămânem în istorie pentru aşa ceva. N-am nimic cu Florescu, dar e limitat în a da o pasă decisivă. O să vină acum selecţionerul sau lăudătorii selecţionerului care vor spune că ne-am furat arbitri, că au jucat ăia la intimidare şi tot aşa. Noi dacă am fi vrut să câştigăm meciul, trebuia să-l băgăm pe Zicu la 1-0, la 1-1. Zicu ar fi putut juca foarte bine lângă Alexa".

Gică Hagi

"Este normal ca naţionala şi selecţionerul Răzvan Lucescu să fie puşi la zid, după ce au obţinut un rezultat atât de slab".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite