JOCURILE OLIMPICE 2012 Iată în ce condiții vor locui sportivii moldoveni, în satul olimpic din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jonathan Edwards este șeful comitetului atletic de la Jocurile Olimpice de la Londra. Sursa: Telegraph.co.uk
Jonathan Edwards este șeful comitetului atletic de la Jocurile Olimpice de la Londra. Sursa: Telegraph.co.uk

Lotul olimpic al Republicii Moldova va fi cazat într-un complex de 2.800 de camere dotate cu câte 4,6 și 8 paturi. Vor avea acces la internet, programe TV presetate, o sală de fitness modernă, policlinică și centru anti-dopping.

Timp de trei săptămâni, cei 22 de sportivi din lotul olimpic al Republicii Moldova vor fi cazați într-un complex de 2.800 de camere prevăzute, în total, cu 16.000 de paturi, 9.000 de dulapuri și 11.000 de canapele, toate construite de o echipă formată din 40 de muncitori specializați în asamblarea de mobilier, relevă Telegraph.co.uk.

JOCURILE OLIMPICE 2012 Cine sunt sportivii care ne reprezintă la Londra

Fiecare cameră poate găzdui de la patru la opt atleți în paturi cu lățimea de un metu și lungimea de doi metri, extensibilă cu încă 40 de centimetri, pentru sportivii foarte înalți. Sportivii au acces direct din camere la internet, TV cu un set de canale gratuite presetate, precum și toate programele difuzate de Olympic Broadcasting Network.

JOCURILE OLIMPICE 2012: Goldman Sachs estimează că Republica Moldova nu va obţine nicio medalie de aur

Camerele nu au bucătării proprii, toți atleții servind mesele într-un restaurant uriaș, cu capacitatea de 5.000 de persoane.

Totodată, sportivii au acces gratuit la săli de fitness cu dotări de ultimă oră, o policlinică și un centru anti-doping, în incinta satului olimpic.

Moldovenii medaliați cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra vor primi câte 100.000 de euro

Pentru a avea acces în interiorul satului olimpic, toate reprezentativele naționale care vor fi cazate în acest spațiu vor trebui să treacă prin mai multe filtre de screening, similare cu cele din aeroporturi.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite