Mihai Ghimpu: „S-a găsit marea corupție în sutienele fetelor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Ghimpu, liderul PL
Mihai Ghimpu, liderul PL

Liderul Partidului Liberal, a cerut să fie invitat pentru audieri în Parlament șeful CCCEC, Viorel Chetraru. Mihai Ghimpu susține că ofițerii anticorupție și-au depășit atribuțiile și au stresat copiii atunci când au descins în centrele de BAC. Și democrata Stela Jantuan l-a chemat în Parlament pe ministrul Educației, Mihail Șleahtițchi, ce a făcut în timpul anului pentru a combate corupția.

„De când CCCEC e preocupat de copiat, asta e treaba comisiei. Și cine le-a dat voie să intre în sălile de examene?", s-a întrebat deputatul liberal.

Descinderi ale ofiţerilor anticorupţie în cinci centre de BAC. Sute de elevi prinşi cu telefoane la examen

CONTROALE LA SÂNGE Cum sunt percheziționați elevii care susțin examenul de Bacalaureat

BACALAUREAT 2012 Demiteri în lanț, la centrele de examinare

„Suntem împotriva corupției, dar împotriva copiilor nu putem fi. Nu avem dreptul să-i distrugem psihic, ei mai au de susținut examene, au o viață de trăit. S-a găsit marea corupție în sutienele fetelor!", a mai spus Mihai Ghimpu.

Solicitat de „Adevărul", Viorel Chetraru le-a sugerat tuturor celor care au pretenții față de modul în care au intervenit ofițerii anticorupție să depună plângeri la procuratură.

Lucrările de azi la BAC sunt pe Internet. Ministerul Educaţiei a identificat candidaţii care au postat testele pe reţele de socializare

Au fost demişi din funcţie trei preşedinţi ai Centrelor de Bacalaureat şi un preşedinte al Comisiei Raionale

Bacalaureat cu stângul. Primele încălcări, depistate azi de Centrul Anticorupție

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite