Premierul Vlad Filat: La mulţi ani, „Adevărul“, un ziar independent şi imparţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul Republicii Moldova Vlad Filat
Prim-ministrul Republicii Moldova Vlad Filat

Prim-ministrul Vlad Filat ne-a felicitat de dimineaţă cu ocazia împlinirii unui an de la apariţia ziarului „Adevărul“ în Republica Moldova. „Este o zi importantă nu doar pentru Dvs., ci şi pentru toţi acei care preţuiesc jurnalismul de calitate, jurnalismul bazat pe normele deontologiei profesionale şi pe standardele recunoscute în lumea democratică“, se spune în mesajul premierului.

„Apariţia, acum un an, a unui nou ziar de limbă română în ţara noastră a atras imediat atenţia opiniei publice. Aţi reuşit să captaţi atenţia, în primul rînd, prin obiectivitatea materialelor Dvs., prin profesionalism, dar şi prin profunzimea abordării temelor de interes major din astfel de domenii ca: politică, economie, social, cultură, sport etc. Toate acestea au făcut ca ziarul „Adevărul“ să ajungă, într-un răstimp relativ scurt, în topul preferinţelor cititorilor din Republica Moldova“, menţionează Vlad Filat.

Premierul îşi exprimă bucuria că „după un an de la lansare, „Adevărul“ continuă să fie un ziar independent şi imparţial, că are o echipă de jurnalişti tineri, talentaţi şi profesionişti“.

GALERIE FOTO „Adevărul" după un an. Revoluția continuă!

(VIDEO) Vezi mesajul Ambasadorului României la Chişinău pentru „Adevărul" din Republica Moldova

O studentă la jurnalism, una din admiratoarele lui Grigore Cartianu

„Teroriştii" lui Cartianu vin la Chişinău

„Adevărul" a făcut istorie în Moldova

De asemenea, prim-ministrul subliniază importanţa pe care colecţia de cărţi „Adevărul“. „Aţi reuşit să îmbogăţiţi bibliotecile multor cititori cu importante opere pentru toate vârstele şi gusturile“, afirmă Vlad Filat.

„Încă o dată Vă felicit cu acest frumos eveniment şi Vă doresc mult succes, noi realizări profesionale, cât mai mulţi cititori şi fie ca adevărul să triumfe“, se mai spune în mesajul de felicitare pe care ni l-a adresat premierul Vlad Filat.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite