„Teroriştii“ lui Cartianu vin la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigore Cartianu va lansa cartea la cortul Adevărul din centrul Capitalei
Grigore Cartianu va lansa cartea la cortul Adevărul din centrul Capitalei

Fii martor mâine la o lansare de carte în aer liber, în inima Chişinăului, la cortul „Adevărul". Renumitul publicist Grigore Cartianu, redactor-şef al ziarului „Adevărul" din România, va prezenta publicului moldovenesc cea de-a treia carte despre Revoluţia Română, „Teroriştii printre noi".

Este o nouă provocare, după cum afirmă autorul, în încercarea de a desluşi iţele încâlcite ale evenimentelor din decembrie 1989.
„Unii ne-au mitraliat cu minciuni la televizor. Alţii ne-au împuşcat cu gloanţe adevărate. Pe toţi îi găsiţi în această carte. Bine aţi venit la întâlnirea cu teroriştii din decembrie '89", îşi prezintă, pe scurt, autorul opera. Lucrarea poartă semnătura lui Grigore Cartianu, dar şi a trei alţi jurnalişti de la „Adevărul": Cristian Delcea, Mihai Voinea şi Andrei Crăciun.

„Teroriştii printre noi" aduce mărturii noi despre acţiunile criminale ale spionului sovietic Nicolae Militaru şi ale altor generali instruiţi la Moscova. Volumul, lansat acum două săptămâni la Târgul „Gaudeamus" din Bucureşti, face deja furori în România.

Cititorii moldoveni vor putea procura lucrarea cu 39 de lei, iar ca bonus vor avea un autograf al autorului. „Teroriştii printre noi" nu este prima carte pe care Grigore Cartianu o va lansa la Chişinău. Autorul s-a bucurat de o apreciere a publicului de la noi şi la prezentarea operelor „Sfârşitul Ceauşeştilor" şi „Crimele Revoluţiei", devenite bestsellere în România, cu mii de exemplare vândute.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite