GALERIE FOTO „Adevărul“ după un an. Revoluția continuă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Adevărul la lansarea ziarului
Echipa Adevărul la lansarea ziarului

Ziarul nostru a adus o gură de aer proaspăt în presa moldovenească. Am venit cu o ţinută grafică excelentă, texte concise şi structurate clar, mult mai dinamic faţă de publicaţiile cu care erau obişnuiți cititorii. Plus cele mai bune colecții de carte difuzate, până acum, în Republica Moldova.

Primul număr al cotidianului editat de Adevărul Holding a apărut la 6 decembrie 2010 şi a fost distrubuit într-un tiraj de 7.000 de exemplare. De atunci am ţinut pasul cu evenimentele politice, economice, sociale, culturale, dar şi mondene.

„Au fost «profeţi» care ne-au prezis o viaţă scurtă sau că vom ajunge şi noi în buzunarul vreunui patron politic. Le-am spulberat aşteptările. Am demonstrat că poţi să-ţi păstrezi independenţa editorială, să declari transparent tirajele şi să faci jurnalism adevărat şi în Moldova", spune redactorul-şef al publicaţiei, Alina Ţurcanu.

La serviciu, fotoreporter. În timpul liber, „îmblânzitor“ de tigri. Întotdeauna, Eduard Bâzgu Andrei Rizescu, testând pe propria piele cum este să fii discriminat pe străzile din Chișinău Ilie Cazac a acordat primul interviu de la eliberarea din Transnistria colegei noastre Valentina Basiul

Click aici să vezi GALERIA FOTO cu redacția „Adevărul Moldova“ așa cum n-ai mai văzut-o până acum!

Sabin Orcan, redactor-şef Ediţii Locale la „Adevărul" din România, cel care a asamblat „maşinăria" ziarului din Moldova, recunoaşte că acest proiect a fost o provocare nu doar profesională, ci şi personală. „Eram de multă vreme fascinat de istoria acestei părţi de ţară şi de lume. Am avut surpriza să întâlnesc la Chişinău nu doar jurnalişti profesionişti şi pasionaţi, ci şi oameni calzi şi serioşi în tot ceea ce fac", afirmă Sabin Orcan.

Cum am creat fenomenul cărților de Colecție

Nu putem vorbi despre realizările ziarului fără a menţiona fenomenul cărţilor „Adevărul". Pentru prima dată oamenii au făcut cozi la chioşcuri pentru volumele din colecţiile pentru copii, cele de artă, ghidurile geografice sau „Cele 100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă".

INTERVIU Dinu Patriciu: „Moldovenii au nevoie de un Cuza!"

EDITORIAL Valentina Basiul: Mi-aş dori ca„Adevărul" să treacă şi Nistrul

COMENTARIU Alina Ţurcanu: Declaraţie de dragoste

EDITORIAL Sabin Orcan: Moldova noastră, România lor

Mihai Ghimpu despre „Adevărul": „Faceți un ziar echidistant care nu ține nici cu statul, nici cu partidele"

(VIDEO) Vezi mesajul Ambasadorului României la Chişinău pentru „Adevărul" din Republica Moldova

Premierul Vlad Filat: La mulţi ani, „Adevărul", un ziar independent şi imparţial

O studentă la jurnalism, una din admiratoarele lui Grigore Cartianu

„Teroriştii" lui Cartianu vin la Chişinău

„Adevărul" a făcut istorie în Moldova

Aproape 900.000 de volume au fost vândute în primul an de activitate. „Le-am oferit oamenilor posibilitatea de a cumpăra cărţi bune la preţuri accesibile. Ziarul trebuie să ţină pasul cu noile cerinţe ale pieţei. Or, odată ce presa din toată lumea oferă bonusuri sub formă de carte sau DVD-uri, e firesc să o facem şi noi", susţine Stela Mihailova, director general „Adevărul" Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite