Vaslui: Pedofilul scoţian rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

James Connor, scoţianul acuzat că a batjocorit sexual mai mulţi copii, printre care şi cinci din Vaslui, va rămâne în arest, după ce procurorii au reuşit, ieri, să-i prelungească mandatul de arestare cu 30 de zile.

Mai mult decât atât, trecutul lui Connor este unul înfricoşător. Potrivit procurorilor vasluieni, datele furnizate de Interpol arată că scoţianul este cercetat de autorităţile din ţara sa tot pentru pedofilie.

Află de aici cum a fost prins pedofilul scoţian

James Connor, în vârstă de 33 de ani,  a început să îşi bată joc de copii încă de când avea 18 ani. Autorităţile londoneze susţin că, în 2008, Connor a fost prins de poliţiştii spanioli făcându-i sex oral unui minor de 13 ani, care era fiul unui partener de afaceri din acea vreme.

Citeşte si: Pedofilul scoţian, protejat de ambasada britanică

                   Pedofilul scoţian rămâne în arest preventiv

Mai mult, reprezentanţii Interpol îl suspectează pe scoţian că ar fi abuzat sexual de copii din ţări precum Republica Moldova, Bulgaria sau Ucraina, pe care le-a tranzitat ca şi şofer de tir.

 Pedofilul Connor a ajuns pe prima pagină în presa scoţiană

Astfel, la propunerea făcută de procuroii D.I.I.C.O.T, magistraţii vasluieni au prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile, începând cu data de 21 septembrie, atunci când expiră perioada primului mandat.

DGASPC Vaslui va deschide şi ea o anchetă în cazul copiiilor abuzaţi de scoţian

James Connor fusese arestat preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Vaslui în data de 23 august, el fiind acuzat de corupţie sexuală, pornografie infantilă prin sisteme informatice şi acte sexuale cu minori.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite