Vaslui: Pedofilul scoţian rămâne în arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au respins, astăzi, recursul înaintat de avocata Elena Butnariu, cea care îl apără pe James Connor în procesul intentat de procurorii vasluieni asupra lui.

Deşi apărătoarea pedofilului scoţian a cerut cercetarea lui în liberate, magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi, acolo unde a avut loc recursul înaintat de avocata lui Connor, au respins recursul. Motivele invocate de avocata Elena Butnariu au fost de-a dreptul halucinante, dar cu toate astea, James Connor va rămâne în arest preventiv.

„Avocata lui James Connor a pledat, în continuare, pentru nevinovăţia clientului său pe care l-a catalogat ca fiind un cetăţean paşnic ce nu prezintă un pericol public. Acuzatul a negat şi el că i-ar fi pus pe copii să urmărească filme porno sau să le fi făcut sex oral. Mai mult, el a susţinut că nu ştie cum i-au apărut acele fimuleţe în laptop", ne-a dezvăluit un judecător al Curţii de Apel Iaşi.

Cea mai interesantă declaraţie a lui Jimy Connor în apărarea sa a fost, însă, cea legată de ruta pe care a făcut-o între Vaslui şi Braşov, atunci când procurorii susţin că le-ar fi făcut sex oral celor doi minori de 9 şi 13 ani. „M-am dus la Braşov să alimentez cu combustibil, deoarece acolo există benzină specială pentru tir. Pe copii i-am luat doar într-o plimbare", a spus Connor în faţa judecătorilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite