Vaslui: Pedofilul scoţian, protejat de ambasada britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă cei 5 minori batjocoriţi de James Connor nu au drepturi, nu acelaşi lucru se poate spune despre scoţian, care este apărat de ambasada britanică.

Cazul lui James Connor a ajuns imediat şi la urechile Ambasadei Marii Britanii din România, care sare în apărarea lui. Reprezentanţii ambasadei susţin că toate faptele puse în cârca scoţianului nu au acoperire, deoarece incriminatul nu a fost în acea perioadă pe teritoriul României.

Anchetatorii, ajutaţi şi de martori, au însă dovezi clare că în perioada 18-22 august James Connor a racolat mai mulţi copii de pe străzile Vasluiului pe care i-a plimbat pe diferite rute din ţară şi cu care a întreţinut raporturi sexuale orale.

Ieri, când s-a făcut reconstituirea, avocata Elena Butnariu a invocat "dreptul la imagine", iar scoţianul a cerut poliţiştilor să fie ferit de ochii camerelor de filmat şi fotografiat, dorinţă care i-a fost respectată. Aşa se face că toată acţiunea s-a desfăşurat în curtea Direcţiei de Accize şi Operaţiuni Vamale (DAOV) Vaslui, acolo unde James Connor le-a arătat, probabil, tot ce au vrut să afle oamenii legii.

Cunoscut cu antecedente penale, procurorii DIICOT au solicitat autorităţilor britanice asistenţă juridică, pentru a afla ce fapte a mai comis în trecut James Connor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite