Află care este câştigătorul campaniei „Doctorii cu care Severinul se mândreşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ei sunt cei patru medici care au intrat în topul campaniei
Ei sunt cei patru medici care au intrat în topul campaniei

Adevarul Turnu Severin v-a prezentat poveştile de viaţă ale medicilor votaţi de către cititori, de juriul de specialitate şi redacţie. Miercuri se termină campania, iar în cotidianul Adevărul şi pe pagina de internet turnu-severin.adevarul.ro puteţi citi povestea doctorului care a obţinut locul întâi

În urma sondajului, pe locul V în top  s-a situat medicul Eustaţiu Memu, de la Spitalul Judeţean Mehedinţi, singurul specialist în chirurgie toracică din judeţ. Citiţi totul despre medicul de pe locul V în „Dr. Eustaţiu Memu, singurul specialist în chirurgie toracică din Mehedinţi”.

Locul IV în topul realizat a fost ocupat de medicul Ovidiu Lungulescu , un om iubitor de oameni ,dornic să-I înveţe să mănânce sănătos ca să-şi salveze viaţa.

Un om cu vorbă blândă şi cu răbdare de titan, este medic  primar specializat în Chirurgie-Endoscopie-Ecografie îşi desfăşoară activitatea la Spitalul Judeţean  din Drobeta Turnu  Severin  şi la o clinică privată. Povestea doctorului „Ovidiu Lungulescu, medicul care vindecă pacienţii, nu tratează doar bolile” pe turnu –severin.adevarul.ro

Locul III a fost ocupat managerul Serviciului de Ambulanţă  Mehedinţi, Dumbrăvica Florescu, o femeie delicată cu o atitudine de fier care vrea şanse egale la serviciile medicale de urgenţă pentru toţi mehedinţeni.

Mai multe amănunte despre activitatea şi planurile de viitor ale medicului  în articolul  „Dr. Dumbrăvica Florescu, managerul Serviciului de Ambulanţă Mehedinţi a salvat, din ghearele morţii, mii de suflete”

Pe locul II, medicul  Radu Iman, şeful secţiei de chirugie de la Spitalul Judeţean Mehedinţi, un bun specialist care a avut peste 15.000 de intevenţii medicale. În articolul „Doctorul Radu Iman, medicul pentru care chirurgia este şi va rămâne o pasiune", află de ce medicii sunt dispuşi la sacrificu pentru medicină.


 Iar câştigătorul este...

Puteţi pune comentarii despre medicii clasaţi pe locurile 2-5 sau puteţi da un pronostic cine este câştigătorul. Cele mai interesante comentarii despre medici vor fi publicate! Miercuri, povestea de viaţă a câştigătorului va fi publicată pe site-ul turnu severin.adevarul.ro.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite