Văduva romului tranşat la Medicină nu suportă "hainele sfidătoare" ale ucigaşilor: „Criminalii fac paradă ca la nuntă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucreţia Schroth, de 74 de ani, văduva romului ucis de doi studenţi în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, susţine că ucigaşii trebuie aduşi în faţa judecătorilor ca şi teroriştii, cu sacii traşi pe figură.

Văduva romului tranşat la Medicină l-a ameninţat cu moartea pe avocatul studentului ucigaş în Palatul de Justiţie

Lucreţia Schroth este nemulţumită că studenţii care i-au ucis soţul nu sunt obligaţi să poarte haine decente în timpul procesului de la Curtea de Apel Timişoara. „Vin îmbrăcaţi ca la nuntă, ca la cinematrograf, ca la discotecă. Fac paradă pe la tribunal. Au haine sfidătoare. Ea are papuci de culoarea sângelui, vine în pantaloni strânşi pe ea, verzi, ca la agăţat. El schimbă cămăşile ca ciorapii, arată ca un avocat. Amândoi arată bine, ne toacă banii după gratii. Trebuie să fie aduşi aici în cătuşe şi cu saci negri traşi pe cap, ca teroriştii", a declarat Lucreţia Schroth joi pe holurile Tribunalului Timiş.

Studenta ucigaşă de la Medicină a fost dezmierdată de gardieni şi jandarmi în timpul procesului sub ochii judecătorilor

La ultimul termen din proces Carmen Bejan a mers în sala de judecată „gătită" ca de sărbătoare. Ieri, Carmern Bejan şi iubitul ei Sergiu s-au prezentat din nou în faţa completului de judecată, unde avocaţii celor doi au cerut o contraexpertiză psihiatrică. Judecătorii au aprobat cererea pentru Carmen Bejan şi au respins solicitarea pentru Sergiu Florea, astfel că studenta va merge din nou la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici" pentru expertiza psihiatrică.

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Cadavru ascuns în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Studenta măcelară de la Medicină a încercat să se sinucidă din prea multă dragoste pentru iubitul ucigaş

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite