VIDEO EXCLUSIV Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni este fericit alături de noua sa iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, judecat pentru că ucis şase oameni într-un  accident rutier, are o nouă iubire în viaţa sa.  Hauptmann şi noua cucerire au fost surprinşi de reporterii Adevărul de Seară în timp ce se plimbau ieri prin centrul Timişoarei.

CLICK AICI CA SĂ VEZI ÎNREGISTRARE VIDEO CU HAUPTMANN ÎN TIMP CE SE ÎŞI SĂRUTĂ IUBITA

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, tânărul din Reşiţa care în iulie 2009 a provocat un accident în care a murit şi iubita sa Adelina Ardelean, în vârstă de 18 ani, încearcă să îşi refacă viaţa. Tânărul, acum student la „Ingineria Sudării", a fost surprins duminică după-amiza în timp ce se plimba ieri cu iubita sa prin Piaţa Victoriei din Timişoarei. Hauptmann şi iubita sa au vizitat mai multe magazine din centrul oraşului, s-au sărutat şi s-au dezmierdat în văzul lumii ca doi îndrăgostiţi.  

CLICK AICI CA SĂ O VEZI O ÎNREGISTRARE VIDEO CU CLAUDIU HAUPTMANN
ŞI IUBITA SA




Cei doi s-au urcat apoi într-un automobil Citroen, condus de iubita sa, şi s-au plimbat prin centrul oraşului. Hauptmann şi iubita sa nu au dorit să vorbească cu reporterii Adevărul de Seară. Iubita lui s-a ascuns de obiectivul aparatului de fotografiat şi a încercat să-l apere de blitzurile aparatului de fotografiat, aruncându-i lui Hauptmann în cap geaca ei.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU CLAUDIU HAUPTMANN ŞI IUBITA LUI

image

Procesul lui Claudiu Hauptmann se află pe rolul Judecătoriei Deta şi este în faza de audiere a martorilor. Următorul termen de judecată este în 16 noiembrie. La ultimul termen de judecată, Claudiu Hauptmann a depus mărturie în faţa instanţei şi a spus că regretă faptul că a fost implicat în accidentul care a dus la moartea a şase oameni şi a precizat că familia sa a încercat să ajute financiar pe unele dintre rudele victimelor. Tânărul a declarat că nu îşi aduce aminte niciun detaliu din ziua în care a avut loc accidentul.

În 7 iulie 2009, când a condus automobilul Peugeot pe o ploaie torenţială şi a intrat pe contrasens şi a lovit un Daewoo Espero, Hauptmann şi-a ucis şi iubita, Adelina Ardelean (foto jos), de 18 ani, care se afla pe scaunul din dreapta lui. Hauptmann avea permisul de conducere de trei luni, avea mai multe amenzi, inclusiv pentru viteză excesivă, iar speciliştii spun că a condus maşina cu 160 km/h. În accident a mai murit o prietenă a iubiteli lui Hauptmann, Delia Roşianu, de 18 ani şi toţi cei patru oameni din automobilul Daewwo Espero.

CLICK PE POZA DE JOS CA SĂ VEZI FOTO CU IUBITA LUI HAUPTMANN CARE A MURIT IN ACCIDENT ŞI POZE DE LA LOCUL TRAGEDIEI



EXCLUSIV Familia liceanului de bani gata care a ucis şase oameni cere despăgubiri de 1,5 milioane de euro de la stat

Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime

image

AUDIO Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni: judecătorii o protejează pe grefiera care uită să trimită citaţii

Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat şi tatăl său fug de familiile distruse care cer daune de 1,5 milioane de euro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite