Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru dintre cele şase victime ale carnagiului din Banat, ucise de tânărul de bani gata Claudiu Hauptmann, de 19 ani, au murit din cauza unor explozii de cord, au stabilit medicii legişti timişoreni. Toţi cei patru oameni se aflau într-un Daewoo Espero care circula regulamentar, când au fost izbiţi cu 160 de km/h de beizadeaua care se afla la volanul unui Peugeot. 

Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat şi tatăl său fug de familiile distruse care cer daune de 1,5 milioane de euro

Verdictul medicilor Institului de Medicină Legală Timişoara, care au realizat autopsiile celor patru victime, a şocat rudele oamenilor care au pierit nevinovaţi, din cauza tânărului teribilist, care obţinuse permisul de conducere cu doar două luni înaintea teribilului accident.

Medicii legişti, şocaţi de ravagiile impactului

Potrivit documentelor existente la dosarul penal al carnagiului din Banat, inimile celor patru au explodat în ei din cauza impactului deosebit de puternic. Medicii legişti au rareori ocazia să vadă o asemene grozăvie, fenomentul fiind extem de rar. "Acest fenomen există în cazul unor traumatisme extrem de puternice. Inima este strivită de forţa impactului cu alte organe, în cazul unor şocuri extreme", a declarat medicul  cardiolog Marian Gaşpar, de la Institutul de Boli Cardio Vasculare din Timişoara.

CITEŞTE ŞI:

“Cutia neagră” din maşina lui Hauptmann a uitat tot

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

CLAUDIU HAUPTMANN ŞI TATĂL SĂU ÎN PRIMA ZI DE PROCES


image

Familiile victimelor îşi plâng morţii

Şoferul automobilului Daewoo Espero care circula regulamentar, Ştefan Borlovan (foto jos), avea 27 de ani, când viaţa i-a fost curmată de impactul devastator care a avut loc în 7 iulie 2009. Părinţii lui, Doru şi Camelia au cerut ucigaşului despăgubiri de 1.500.000 de lei şi spun că nu pot trece peste trauma suferită de pierderea fiului lor. „Noi suntem o familie de ingineri. Emil a vrut să urmeze meseria mea. A absolvit Facultatea de Construcţii căi ferate, drumuri şi poduri din Timişoara. A avut note foarte bune. A finalizat cu medie mare facultatea, aproape 9", a spus Doru Borlovan, tatăl tânărului.



Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

„Ştefan a fost un copil bun, un copil deosebit. Nu a făcut rău nimănui. A fost un copil frumos. Stau aici şi aştept să intre în cameră. M-a nenorocit acel copil care a produs accidentul. Durerea este atât de mare. Băiat bun în casă, să te legi la rană cu el", ne-a spus mama lui Ştefan, Camelia Borlovan.

Familia Jurchiţa: văduva a rămas cu un copil de trei ani şi cu creditele


Ovidiu Jurchiţa (foto jos)
, de 34 de ani, a murit şi el strivit în automobilul Daewoo Espero, iar soţia sa, Irina (foto jos) a rămas să crească copilul, cu trei credite la bănci. Ovidiu se grăbea acasă, ca să meargă cu copilul în parc", a spus Irina Jurchiţa, soţia bărbatului ucis în accidentul rutier. „Eu i-am spus că tatăl lui s-a dus la Doamne Doamne. Iar copilul mă tot întreabă de ce nu îl ajută Doamne Doamne pe tatăl lui să se întoarcă acasă", a spus, cu lacrimi în ochi mama copilului, Irina Juchiţa. Familia urma să îşi ia o locuinţă prin sistem ANL, însă tragedia rutieră a risipit planurile de viitor.



EXCLUSIV Ce avere au părinţii vitezomanului ucigaş care a provocat carnagiul din Banat

Familia Pârvulescu vrea dreptate

Mihai Pârvulescu (foto jos)
, de 56 de ani, şi-a lăsat în urmă soţia Stela, şi cei doi copii, care promit să nu abandoneze lupta cu familia ucigaşului Hauptmann, care le-a distrus viaţa. Cu lacrimi în ochi, soţia lui Pârvulescu a asistat marţi la primul termen în procesul lui Claudiu Hauptamann de la Judecătoria Deta, unde a fost însoţită de cei doi copii ai săi care sunt hotărâţi să ducă bătălia juridică până la capăt cu beizadeaua care a omorât şase oameni. "Oricât ar dura procesul, noi nu o să ne lăsam. Am cerut daune morale de 250.000 de euro. Procesul o să dureze mult, iar banii nu acoperă durerea. Dar poate alţi tineri teribilişti învaţă ceva din episodul Hauptmann", a declarat unui dintre fiii lui Pârvulescu.

EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi



Familia lui Mihai Florea, de 55 de ani, al patrulea ocupant al automobilului care circula regulamentar, a evitat presa. Soţia sa, Maria, însă a cerut marţi, prin avocat, peste 250.000 de euro despăgubiri morale de la tânărul Hauptmann.

Verdictul experţilor: vitezomanul ucigaş circula cu 160 de kilometri pe oră

Majoretele ucise de Hauptmann: iubita Adelina, băgată în mormânt


Cele două fete care şi-au pierdut viaţa, Adelina Ardelean, iubita şoferului, şi Delia Roşianu, prietena lui Cristian Budaci, care a supravieţuit, erau componente ale trupei de majorete de la echipa de handbal UCM Reşiţa.


image
image
image
image

Criminalul Hauptmann se pregăteşte de bacalaureat

Claudiu Hauptmann a absolvit zilele acestea Liceul Diaconovici-Tietz din Reşiţa, unde au studiat şi tinerele pe care le-a ucis: iubita lui, Adelina, şi Delia, prietena acesteia, ambele de 18 ani, majorete ale echipe de hanfbal UCM Reşiţa. El urmează să susţină la sfârşitul lunii iunie examenul de bacalaureat.

image

  Femeie ucisă de maşina şcolii de şoferi, care fusese izbită de o cisternă de 20 de tone. Medicii s-au chinuit 40 de minute să o resusciteze (GALERIE FOTO)

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite