EXCLUSIV Ucigaşul cu BMW despre victima abandonată în drum: "Am văzut în oglinda retrovizoare că mişca şi că îl ajutau trecătorii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanul Andrei Zaharia, de 21 de ani, arestat pentru că a ucis un pieton, încearcă să sensiblizeze judecătorii de la care cere eliberarea. Deşi a fugit de la locul accidentului după ce a lovit cu automobilul BMW un bărbat, el spune că nu poate fi judecat pentru fugă de la locul accidentului deoarece în goana sa nebună a văzut în oglinda retovizoare că victima s-a ridicat în şezut şi a primit ajutor de la trecătorii îngro

Ucigaşul cu BMW o umileşte pe mama de 70 de ani a victimei: „Nu-mi pare rău că l-am omorât pe ăla"

Andrei Zaharia s-a urcat la volanul unui BMW neînmatriculat şi cu numele false şi a lovit în plin un pieton care nu a trecut strada regulamentar în 16 iunie, pe bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara. Tânărul nu avea permis de conducere şi după ce a lovit în plin bărbatul în vârstă de 45 de ani, a dat bir cu fugiţii. El a abandonat maşina la câteva străzi, în timp ce victima s-a şi-a dat ultima suflare în ambulanţa care îl transporta spre spital. Din 17 iunie, ziua în care a fost arestat, Andrei Zaharia a cerut în repetate rânduri judecătorilor să-l elibereze.

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

"După impact, deşi a fugit de la locul accidentului, clientul meu a observat în oglinda retrovizoare că persoana accidentată s-a ridicat în şezut, precum şi faptul că s-a adunat o mulţime de oameni, astfel că a avut certitudinea că victimei i s-a acordat primul ajutor, iar pe el l-a cuprins panica, gândndu-se că ar fi linşat de mulţime dacă s-ar întoarce la locul accidentului", a spus avocatul Aurel Negrea, în cererea prin care solicita judecătorilor eliberarea clientului său.

Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime"


Avocatul lui Andrei Zaharia consideră că tânărul care a fugit de la locul accidentului este de fapt o victimă, pentru că a fost arestat, Timişul fiind singurul judeţe din ţară în care şoferii care accidentează mortal persoane şi apoi fug de la locul accidentului ajung în faţa judecătorului cu propunerea de arestare preventivă.
„Mediatizarea unor fapte de acest gen este în detrimentul clientului meu, libertatea acestuia nu trebuie tratată prin prisma mass-mediei, însă s-a creat un precedent cu cazul Cocoană şi de atunci inculpaţii sunt duşi la arestare pentru astfel de fapte"
, a mai declarat avocatul Aurel Negrea, care îl reprezintă pe Andrei Zaharia. Automobilul BMW condus de acesta nu era înmatriculat şi avea plăcuţe false, de la un Opel care fusese radiat din circulaţie în urmă cu câţiva ani.

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

Ucigaşul cu Ferrari îşi pierde casa pentru un împrumut de 65.000 de euro nerambursat

Şmecherul cu Ferrari: „Îmi era teamă că femeia o să îmi zgârâie maşina care face 70.000 de euro. Fără TVA!"

Şmecherul cu Ferrari schimbă maşina de 70.000 de euro, fără TVA, cu una de 320.000 de euro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite