Timişoara: Şmecherul cu Ferrari schimbă maşina de 70.000 de euro, fără TVA, cu una de 320.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Pantea, tânărul care a agresat o femeie în trafic, este un comerciant de maşini de lux. Şmecherul cu Ferrari a dezvăluit „Adevărul” cum îşi va face reclamă cu o maşină de peste 300.000 de euro.

 Bucureşti: S-a găsit superbolid, căutăm proprietar! (GALERIE FOTO)

Fredy - american, arab sau român?

Citeşte ultimele mărturii ale şmecherului cu Ferrari:

  • Timişoara: EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”
  • Timişoara: Şmecherul cu Ferrari: „Puteam să circul fără permis de conducere încă cinci ani dacă nu făceam scandal”
  • Timişoara: EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Nu am avut timp să dau examen pentru permisul de conducere”

După publicarea articolelor despre incidentul dintre şmecherul cu Ferrari şi femeia agresată, conducătorul maşinii de lux a solicitat un drept la replică. În discuţia cu reporterii „Adevărul”, Cosmin Pantea a povestit printre altele şi despre ocupaţia sa şi planurile de viitor. Şmecherul, rezident în Germania, se ocupă cu comerţul de maşini de lux. Ferrari-ul implicat în incident este pe picior de vânzare. „Am deja oferte pentru el să îl vând, chiar dacă este criză”, a spus Pantea. Acesta a mai spus că nu-i place foarte mult să circule cu Ferrarii. „Nu este uşor de condus în oraş o astfel de maşină. Este rigidă”, a mai spus tânărul.

Lamborghini Murcielago pentru reclamă

Şmecherul cu Ferrari a spus că vrea să îşi extindă afacerea în Timişoara şi să deschidă un autohouse, motiv pentru care va aduce un Lamborghini Murcielago. „O să aduc acuma o maşină de 320.000 de euro. O să fie mai mult de reclamă pentru că vrem să deschidem un autohouse mai mare. Nu contează de unde vinzi maşina. Poţi să o vinzi din Timişoara şi să ajungă la Moscova”, a spus şmecherul cu Ferrari.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Timisoara-smecherul cu Ferrari recunoaste ca a condus fara permis.mp3 width=250 height=50 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Timisoara-Smecher Ferrari ce masini a condus.mp3 width=250 height=50 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false





Actuala maşină a lui Cosmin Pantea


image

Machetă Lamborghini Murcielago:


image


Incidentul în care a fost implicat Cosmin Pantea a avut loc săptămâna trecută, pe Calea Torontalului, când o timişoreancă susţine că a fost agresată pentru că a îndrăznit să-i taie calea şmecherului cu Ferarri. „Mă aşteptam să îmi mulţumească fiindcă i-am dat prioritate, iar el mi-a arătat semnul obscen. A coborât din maşină, mi-a dat un pumn în cap şi m-a scuipat. Apoi s-a urcat în maşină şi a plecat, trecând pe roşu”, a povestit femeia, al cărei copil a început să plângă atunci când a văzut toate acestea.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite