Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sentinţa lui Adrian Cocoană este departe de a fi dată
Sentinţa lui Adrian Cocoană este departe de a fi dată

Medicul Adrian Cocoană a încercat să corupă un poliţist comunitar, ca să nu-l amendeze pentru că circula cu ATV-ul. Cocoană a pus în pericol viaţa pietonilor circulând nebuneşte cu ATV-ul, cu un an înainte să accidenteze mortal un tânăr.

Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse

A încercat să dea şpagă

Medicul Adrian Cocoană, judecat pentru că în 2008 a accidentat mortal un tânăr de 28 de ani, care se plimba cu prietena de mână, şi-a cultivat tupeul sub ochii autorităţilor. Ucigaşul şi-a început cariera nebuniei la volan prin călătoriile cu ATV-ul.

El a fost prins în 9 septembrie 2006,  în timp ce făcea slalom printre pietoni în centrul Timişoarei, într-o zonă interzisă circulaţiei autovehiculelor. Agentul Claudiu Fîntîneanu, de la Poliţia Comunitară Timişoara, spune că Adrian Cocoană a încercat să-l ungă cu o mită de 50 de lei. „M-a sfidat şi a fost foarte arogant. A scos 50 de lei şi i-a fluturat prin faţa mea. Mi-a spus să-i iau şi să-mi cumpăr o pizza", a povestit Claudiu Fîntîneanu.

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

Agentul a refuzat şpaga lui Cocoană şi i-a dat acestuia o amendă de 300 de lei. „Avea un lanţ de aur gros la gât, era foarte bine îmbrăcat şi conducea un ATV. Şi s-a scuzat că este medic cardiolog şi are un salariu de 390 de lei", a mai spus agentul.

A intrat cu un Corvette în stâlp

În  acelaşi an, Cocoană a făcut praf un autoturism de lux Corvette într-un stâlp, în staţiunea Băile Herculane. Atunci el a încercat să recupereze 16.000 de euro de la compania de asigurări Carpatica, dar specialiştii susţin că a minţit. Aceştia au descoperit că ucigaşul cu Ferrari făcuse un alt accident cu aceeaşi maşină cu şapte luni înainte să intre în stâlp. Apoi, el a încercat să pună daunele noului accident pe seama celui vechi, care îi fusese deja despăgubit de Unita.

Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!" | 
Timişoara: „Ucigaşul cu Ferrari”, caz tipic pentru justiţia română: vinovatul savurează în lux libertatea, victimele au vieţile distruse | 
Timişoara: Ucigaşul cu Ferrari este acuzat că şi-a pus interlopii să o urmărească pe mama victimei lui | 
Timişoara: Plăcuţă comemorativă pentru victima ucigaşului cu Ferrari în locul în care a fost omorât


A ucis la volanul unui Ferrari

În august 2008, Adrian Cocoană a condus un Ferrari pe Calea Aradului din Timişoara şi din cauza vitezei a ajuns cu maşina de lux pe trotuar, unde a accidentat mortal un tânăr de 28 de ani, care se plimba alături de prietena sa. Cocoană a lăsat maşina de lux peste victimă şi a fugit de la locul accidentului, predându-se după o zi la Poliţia Rutieră. A stat timp de trei luni în arestul Poliţiei Timiş, până la începutul lui decembrie 2009, când procesul său a fost strămutat de la Judecătoria Timişoara la Judecătoria Craiova. La primul termen de judecată magistraţii craioveni l-au eliberat. 

2006

Cocoană a încercat să dea o şpagă de 50 de lei încercând să scape de o amendă pentru că circula ilegal cu ATV-ul.

2006

Intră cu un Corvette într-un stâlp şi încearcă să stoarcă 16.000 de euro de la compania de asigurări

2008
Ucide un tânăr cu Ferrari şi fuge de la locul accidentului, fiind eliberat după trei luni de închisoare

Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă
Timişoara: Mama tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari: „Lupt cu mine însămi să îl iert pe Cocoană”
| 
Timişoara: Lacrimi şi durere la mormântul tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari
| 
Timişoara: Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO)
| 
Timişoara: EXCLUSIV Tatăl ucigaşului cu Ferrari a oferit 15.000 de euro mamei victimei

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite