Zeci de martori audiaţi în procesul liceanului care a ucis şase oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Hauptmann merge în fiecare zi la cursuri, la Universitatea "Eftimie Murgu".
Claudiu Hauptmann merge în fiecare zi la cursuri, la Universitatea "Eftimie Murgu".

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, care a provocat cel mai grav accident rutier din 2009 în Timiş, urmează să asiste azi la mărturiile martorilor care au asistat la coliziunea în care au murit şase oameni.

EXCLUSIV Familia liceanului de bani gata care a ucis şase oameni cere despăgubiri de 1,5 milioane de euro de la stat

Procesul lui Claudiu Hauptmann se desfăşoară la Judecătoria Deta, de jumătate de an. Astăzi, sunt audiaţi mai mulţi martori şi sunt administrate probe în faţa instanţei de judecată atât de către procuratură, cât şi de către avocatul lui Hauptmann.

Avocaţii părţilor vătămate doresc ca procesul să fie finalizat cât mai repede, dar instanţa trebuie să audieze toţi martorii audiaţi de Poliţie, aproape 30 de persoane. "Trebuie îndeplinită procedura, ca să nu aibă apoi avocaţii lui Hauptmann de invocat motive procedurale pentru a-şi scăpa clientul de  rigorile legii. Dar nu trebuie să se amâne la nesfârşit o sentinţă, deoarece lucrurile sunt clare, tânărul a ucis şase oameni", a spus Carmen Obârşanu, avocatul uneia dintre familiile lăsate în doliu de către Claudiu Hauptmann.

La ultimul termen de judecată, în luna noiembrie, tânărul, care a suferit o fractură de bazin şi a fost supus unor operaţii dureroase în urma accidentului rutier, a fost audiat. El a povestit că Hauptmann, judecat pentru că a provocat accidentul rutier, obişnuia că conducă uneori cu viteză excesivă. El îi cere şoferului despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. „Claudiu conducea uneori cu viteză, pe anumite porţiuni de drum. Noi ne-am întors de la mall şi mai ţin minte cum s-a întâmplat accidentul", a declarat tânărul.

Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni este fericit alături de noua sa iubită

Alţi doi martori au fost audiaţi, iar unul dintre ei a spus că la un moment dat a văzut în aer cele două maşini implicate în accident.  Avocatul lui Hauptmann a cerut o nouă expertiză, solicitând simularea accidentului cu ajutorul unui program de computer. 

Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat şi tatăl său fug de familiile distruse care cer daune de 1,5 milioane de euro








Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite