Premiera unui spectacol din Timişoara umbrită de doliul pentru Jean Constantin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de la Teatrul din Timişoara plânge trecerea în nefiinţă a marelui actor Jean Constantin. Ca să marcheze un moment greu pentru lumea teatrului dar şi a cinematografului, aceştia vor ţine un moment de reculegere pentru marele actor.

Patraulea din „Brigada Diverse" a fost apreciat şi adorat pe micile dar şi pe marile ecrane de oameni din toate colţurile ţării. Actorii Teatrului Naţional din Timişoara l-au urmărit şi ei şi i-au aplaudat talentul şi dezinvoltura cu care dădea viaţa unor personaje memorabile. „Din păcate nu am avut ocazia să-l cunosc personal. L-am cunoscut ca spectator, ca fan. Îmi pare rău că tot mai des trebuie să ne luăm rămas bun de la astfel de oameni. Eu am copilărit cu filmele în care juca Jean Constantin. Am crescut cu <<Toate pânzele sus>> şi <<B.D>>. Chiar e un mare păcat", a spus Ion Rizea.

Jean Constantin salva spectacole: „Marele public îl iubea teribil”

Jean Constantin lăsa bacşiş gras ospătarilor

Acest moment de mare impact pentru artiştii români, în care îşi iau rămas bun de la un colos al scenei româneşti, va fi marcat de actorii de la Teatrul Naţional din  Timişoara printr-un moment de reculegere. „Vom face acest lucru. A fost un actor uriaş şi cred că teatrul românesc ar trebui să fie în doliu", a spus Ada Hausvater, director al TNT. Un moment propice pentru asta pare să fie premiera de duminică a spectacolului „Romeo şi Julieta". „Nu va fi o problemă să ţinem un moment de reculegere înainte de premieră", a spus Ion Rizea, actor.

Citiţi şi Jean Constantin ar fi putut să devină, ieri, cetățean de onoare al județului Constanţa

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite