Jean Constantin salva spectacole: „Marele public îl iubea teribil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Glumeţ şi simpatic, artistul care a făcut un popor întreg să zâmbească, a lăsat în urmă amintiri frumoase pentru toţi prietenii şi cunoscuţii lui.

Farmecul lui Jean Constantin va rămâne în amintirea multor persoane care l-au admirat ca spectatori sau care l-au cunoscut în spatele scenei pe care urca mereu cu zâmbetul pe buze, mereu râzând.

Jean Constantin lăsa bacşiş gras ospătarilor

Premiera unui spectacol din Timişoara umbrită de doliul pentru Jean Constantin

GALERIE FOTO: ULTIMELE LUNI DIN VIAŢA MAESTRULUI JEAN CONSTANTIN

Amintiri frumoase

Doina Popa, preşedinta Fundaţiei Culturale Artmedia îşi aminteşte cu drag de un episod în care Jean Constantin a salvat un spectacol de varietăţi cu talentul său aparte. „Eram la mare, la teatrul de vară unde era un spectacol de varietăţi în care urcau pe scenă Stela Popescu, Alexandru Arşinel şi Jean Constantin. Eu cu soţul meu aşteptam să termine Stela Popescu şi a ieşit Jean de pe scenă. Doar că cel care urma după el nu a sosit încă şi era un moment gol. Octavian Ursulescu l-a împins pe scenă şi i-a spus să mai facă un număr. Aşa spontan şi drăgălaş a fost. A ieşit pe scenă şi a spus publicului: <<Uite mă impinge şi spune să mai fac ceva. Mă mai suportaţi?>>. Oamenii au râs pentru că el tot timpul glumea la bisuri. Când a ieşit a spus << Apoi, ce să facem? Toţi trag de mine, poţi să-i refuzi? Eu nu pot să-i refuz>>. El un refuza absolut pe nimeni", a spus Doina Popa.

Iubit de toţi

Carisma artistului a pus zâmbetul pe buzele a milioane de români. „Avea o popularitate ieşită din comun. Marele public îl iubea teribil. Aşa suflet mare ca al lui nu găseşti pe toate drumurile", a mai spus Doina Popa. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite