Ciuhandu amână discuţia despre magazinele de vise din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii cumpără din magazinele de vise inclusiv îngrăşământ pentru palmieri.
Tinerii cumpără din magazinele de vise inclusiv îngrăşământ pentru palmieri.

În şedinţa de Consiliu Local care a avut loc ieri, după amiaza, au fost aduse în discuţie şi magazinele de etnobotanice care au împânzit oraşul dar şi fenomenul incontrolabil al consumului de droguri legale în rândul tinerilor.

Doar doi dintre consilierii locali au atras atenţia în şedinţă asupra acestei probleme propunând scoaterea de pe piaţă a magazinelor care comercializează etnobotanice. Discutarea unor soluţii pentru acest fenomen a fost însă amânată pentru o altă dată de către Gheorghe Ciuhandu. Primarul a ales ca orice decizie în această privinţă să fie luată după ce sunt consultaţi specialiştii. Subiectul va fi discutat într-o viitoare dezbatere publică, pentru a evita ca o eventuală decizie să fie contestată în instanţă şi câştigată. 

Problema magazinelor în care se comercializează droguri legale a ajuns şi la osul profesorilor, nemulţumiţi de numărul mare de elevi care ajung pe patul de spital după ce consumă astfel de produse dar şi de numărul mare de magazine amplasate în apropierea şcolilor din oraş.

Medicii au făcut alianţă cu profesorii şi luptă împotriva magazinelor de vise

Cum îţi vând coşmaruri magazinele de vise

Poliţiştii au returnat 40 de kilograme de plante etnobotanice magazinelor de vise din Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite