Tatăl criminalului sinucigaş de la Şag spune că băiatul lui e nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ciucia, de 29 de ani, şi-a omorât socrii şi copilul, după care s-a sinucis. Concubina şi mama fiului său, care locuieşte în Italia de peste şapte luni, nu s-a întors încă în ţară pentru a-şi înmormânta rudele. În schimb, a ajuns acasă tatăl lui Ion Ciucia. Bărbatul se afla la muncă în Austria.

Tatăl criminalului sinucigaş a ajuns astăzi acasă pentru a-şi înmormânta fiul şi nepotul. Bărbatul a spus că este şocat de cele întâmplate şi a dat vina pe concubina fiului său. „Băiatul meu a făcut parte dintr-o familie bună. Am cinci copii, suntem creştini şi i-am învăţat pe toţi ce este bine. Nu s-a plâns niciodată de nimic, altfel l-am fi ajutat cu toţii! În plus, ce fel de mamă îşi părăseşte fiul bolnav?“, a declarat tatăl lui Ion Ciucia.

Daţi CLICK pentru o GALERIE FOTO cu Ion Ciucea, criminalul care şi-a ucis familia şi apoi s-a spânzurat!

image

Criminalul sinucigaş mai are patru fraţi. Unul dintre ei a anunţat ieri Poliţia după ce i-a găsit trupul. Ceilalţi trei fraţi urmează să vină şi ei din străinătate, unde se află la muncă. Trei crime tulburătoare urmate de o sinucidere au avut loc în urmă cu două zile în localitatea Şag din judeţul Timiş. Ion Ciucia, de 29 de ani, a fost găsit ieri atârnând de o grindă, la poartă, fără suflare. Alături de el se afla un bilet pe care scria că a comis mai multe crime. Într-adevăr, în casă au fost găsite trupurile socrilor, dar şi cel al băiatului său de doar 7 ani. Micuţul suferea de autism. Tragedia rămâne încă neelucidată şi apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi fost gelos deoarece concubina şi mama copilului său l-ar fi înşelat, după care ar fi plecat în Italia, la muncă, în urmă cu 7 luni.

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ce întorsătură va lua acest tragic eveniment.

CITIŢI ŞI:

Psiholog, despre criminalul din Timiş: „Şi-a pedepsit soţia, folosindu-se de apropiaţii ei“

Soţia criminalului a aflat de tragedie

Un timişorean şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a sinucis

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite