E oficial: judeţul Timiş, din nou în coada clasamentului în ceea ce priveşte prezenţa la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţie de votare (Foto:Adevărul)
Secţie de votare (Foto:Adevărul)

Timişenii au urmat tendinţa indicată de alegerile din ultimul deceniu şi nu au venit în număr mare la vot. Procentul absenteismului în judeţul Timiş este mult mai mare în zonele urbane, faţă de zonele rurale.

Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean Timiş, cifrele finale în ceea ce priveşte prezenţa la vot arată că, în zonele urbane din judeţ, s-au prezentat la vot 42,61 la sută din numărul cetăţenilor cu drept de vot. În zona rurală cifra este sensibil mai mare, 61,02 procente. În total, în judeţul Timiş au fost la vot 49,33 la sută dintre cei cu drept de vot. La precedentele alegeri locale, în 2008, cifra finală pe judeţ a fost de 40,96%.

Exit-poll IRES: Nicolae Robu a obţinut cele mai multe voturi în Timişoara, 51,6 la sută

Nicolae Robu: "Le mulţumesc timişorenilor pentru încredere. Aşteptăm şi rezultatele oficiale"

Adrian Orza: "Nu cred în acest sondaj. Este o diferenţă uriaşă. Vom face o numărătoare paralelă"

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timiş rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite