Nicolae Robu: "Le mulţumesc timişorenilor pentru încredere. Aşteptăm şi rezultatele oficiale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu, alături de Titu Bojin, în momentul aflării rezultatelor exit-poll-ului
Nicolae Robu, alături de Titu Bojin, în momentul aflării rezultatelor exit-poll-ului

Conform sondajului de la ieşirea de la urne realizat de IRES, Nicolae Robu va fi noul primar al Timişoarei, cu aproximativ 52 la sută din voturile exprimate. Candidatul USL a fost rezervat în declaraţii, menţionând că aşteaptă şi rezultatele oficiale.

Principalul contracandidat, Adrian Orza, a adunat în jur de 22 la sută din voturi. "Mă simt foarte bine, și la propriu și la figurat, dar trebuie să avem în vedere că este vorba despre exit-poll. Așteptăm rezultatele oficiale, până atunci eu vreau să le mulțumesc timișorenilor pentru încrederea acordată, ei sunt cei care au câştigat, în primul rând", a declarat Nicolae Robu imediat după aflarea exit-poll-ului făcut public de Digi24.

Anunţul a fost întâmpinat cu urale, aplauze la sediul PNL din Timişoara, unde reprezentanţii USL s-au adunat pentru a afla rezultatele exit-poll-ului.

"Rezultatul arată munca pe care am depus-o în echipă, mă bucură rezultatul din Timișoara. Sper ca și Consiliul Local și Consiliul Județean să fie câștigurile oamenilor, nu ale cuiva în mod personal. Am avut echipă bună, am avut experiența ultimilor patru ani, am reușit să ne sprijinim reciproc și sperăm ca în urma numărătorii oficiale să apară rezultatele pe care ni le dorim", a declarat candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, partenerul de campanie a lui Nicolae Robu.

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timiş rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite