Exit-poll IRES: Nicolae Robu a obţinut cele mai multe voturi în Timişoara, 50,8 %

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu l-a surclasat pe Adrian Orza în preferinţele timişorenilor
Nicolae Robu l-a surclasat pe Adrian Orza în preferinţele timişorenilor

Potrivit rezultatelor furnizate de IRES, la comanda Digi24, Nicolae Robu este noul primar al Timişoarei. Al doilea în preferinţele alegătorilor din Timişoara s-a clasat Adrian Orza. După rezultatele finale ale exit-poll-ului, Robu a obţinut 50,8 procente.

Nicolae Robu s-a detaşat în cursa pentru Primăria Timişoarei, potrivit exit-pollului. "Mie nu-mi place să mă hazardez, putem aştepta până mâine când vom avea rezultatele oficiale", a declarat Nicolae Robu, pentru Digi24.

Potrivit sondajului la ieşirea de la urne, Adrian Orza a obţinut 23 de procente. Acesta a declarat că nu are încredere în acest sondaj şi că vor face o numărătoare paralelă, la PNŢCD.

În ceea ce priveşte Consiliul Local, acesta este dominat de alianţa care dă primarul, USL, cu 51,9% din voturi, urmată de PDL cu 14,7% din voturi și Uniunea pentru Timiș cu 12,3% din sufragii, potrivit aceluiaşi exit-poll. Pe locul al patrulea este PPDD cu 7,7% din voturi, iar al cincilea loc este ocupat de UDMR, cu 5,6% din voturi. UNPR a obținut 2,8%, iar restul competitorilor au sub 1,5%.

Astazi vei afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi judeţului Timiş rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite