Carnagiile care au şocat Banatul: câţi nevinovaţi au fost ucişi de vitezomani aroganţi, care se plimbă liberi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva accidente îngrozitoare au revoltat comunităţile locale din principalele oraşe ale Banatului în ultimii ani. Numele lui Adrian Cocoană şi al lui Claudiu Hauptmann sunt legate de nefericirea a şapte familii, pentru care viaţa nu a mai fost la fel din momentul în care ignoranţa celor doi le-au răpit oameni dragi.

Vârsta victimelor şi aroganţa ucigaşilor, care tergiversează procesele, dar şi durerea rudelor celor omorâţi a adus în atenţia întregii Românii carnagiul de la Birda, unde au murit şase oameni din cauza că un tânăr de 19 ani iubea viteza, sau moartea lui Lucian Reja, care a avut ghinionul să se plimbe pe stradă atunci când Adrian Cocoană nu a putut să-şi ţină în frâu Ferrari-ul.

Un om de afaceri, fost primar, este vinovat de uciderea a trei persoane într-un accident rutier

În august 2008, într-una din vacanţele dintre două deplasări în străinătate, Lucian Reja a venit la Timişoara. A ieşit cu o prietenă în oraş, iar când s-a întors spre casă, pe un trotuar din Calea Aradului a fost strivit de un Ferrari, scăpat de sub control de Adrian Cocoană. Imediat după accident, vitezomanul a fugit de la faţa locului şi s-a predat a doua zi, când a fost şi arestat preventiv. Accidentul şi moartea lui Reja au creat o emoţie puternică în Timişoara, sute de oameni adunându-se să pună o lumânare la locul tragediei.


image

După înmormântarea lui Lucian Reja şi câteva luni de stat în arest, perioadă în care s-a reuşit mutarea procesului la Craiova, Adrian Cocoană a fost eliberat de un judecător de la din Bănie, care ulterior a fost arestat, într-un alt caz, pentru corupţie. A fost momentul în care începea adevărata luptă pentru dreptate.
La începutul săptămânii trecute, Adrian Cocoană a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare de Tribunalul Dolj, a doua sentinţă în procesul său, după ce prima a fost emisă de magistraţii Judecătoriei Craiova. Cocoană mai poate ataca sentinţa o singură dată, la Curtea de Apel Craiova.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

EXCLUSIVITATE Ucigaşul cu Ferrari s-a refugiat pe apă (GALERIE FOTO)

La un an de la tragedia care s-a întâmplat în centrul Timişoarei, în 7 iulie 2009, un alt tânăr a adus nenorocirea în şase familii. Claudiu Hauptmann, atunic în vârstă de 19 ani, a ucis şase oameni, printre care şi iubita lui care se afla în dreapta, lângă Birda. Într-o ploaie torenţială, pe şoseaua umedă, Hauptmann avea o viteză, conform primelor cercetări ale poliţiei la faţa locului, de 130 de kilometri la oră, aşa cum arăta şi acul vitezometrului.



El s-a  izbit cu Peugeot-ul său de un automobil Daewoo Espero, unde se aflau patru oameni care au murit pe loc.
Procesul său nu s-a finalizat nici până astăzi, fiind amânat de cel puţin opt ori până acum, iar Claudiu este liber.

Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime


VIDEO FOTO Timişoara: Beizadeaua care a omorât şase oameni

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)


Timişoara: Vitezomanul de 18 ani care a produs carnagiul din Banat şi-a revenit (GALERIE FOTO)

Şase vieţi pierdute într-o goană spre moarte (GALERIE FOTO)

Familia vitezomanului învârte milionae

EXCLUSIV: Vitezomanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat delirează în spital


Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat nu ştie că şi-a omorât iubita!

EXCLUSIV Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat a aflat ce a făcut şi a intrat în depresie


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite