VIDEO FOTO Timişoara: Beizadeaua care a omorât şase oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO FOTO Timişoara: Beizadeaua care a omorât şase oameni
VIDEO FOTO Timişoara: Beizadeaua care a omorât şase oameni

Reşiţeanul Claudiu Hauptmann (18 ani), aflat la volanul unui Peugeot 207, se întorcea marţi seară, împreună cu iubita lui şi încă doi prieteni, din Timişoara, de la cumpărături.

UPDATE / ASTĂZI, ORA 12,13:

Reşiţa: Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat nu ştie că şi-a omorât iubita!


CITEŞTE şi:

adevarul.es- În lume, 1.270.000 de persoane mor anual în accidente de trafic

Timişoara: Vitezomanul de 18 ani care a produs carnagiul din Banat şi-a revenit (GALERIE FOTO)

UPDATE Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO

El a încercat să facă o depăşire într-o curbă dintre localităţile Voiteni şi Birda. A intrat în plin într-un automobil Daewoo Espero care circula cu 60 de kilometri la oră. Toţi cei patru pasageri din Daewoo au murit pe loc.

Şoferul, Emil Borlovan (27 de ani), şi ceilalţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 56 de ani, se întorceau de la muncă, de pe un şantier din apropiere.

Claudiu Hauptmann conducea pe o ploaie torenţială cu 130 de kilometri la oră. El a scăpat cu viaţă. Iubita sa, Adelina Ardelean (18 an), a murit înainte ca pompierii să o scoată dintre fiarele contorsionate, deşi purta centura de siguranţă.

 Prietena ei cea mai bună, Delia Roşianu (18 ani), aflată pe bancheta din spate, a murit la spital. Prietenul ei, Cristian Budaci (17 ani), este internat în stare gravă la secţia de Neurochirurgie, altături de şoferul vinovat de accident.

Fetele au absolvit clasa a XI-a şi erau majorete ale echipei de handbal UCM Reşiţa. Părinţii şoferului declarat vinovat de Poliţia Rutieră Timiş erau plecaţi în vacanţă în Tenerife, însă astăzi se întorc în ţară. Tatăl lui Claudiu este un cunoscut om de afaceri din Reşiţa, administrator al unui restaurant şi al unei benzinării.

Pe reţeaua socială unde Claudiu are cont, cunoştinţele şoferului susţin că acesta e vitezoman.  „Şi eu l-aş iubi, numai dacă nu ar mai lua atâtea amenzi”, a comentat o tânără, Roxana. Instructorul care l-a ajutat să-şi ia permisul auto spune însă că liceanul a fost un elev model. „Îl cunosc de când era mic. Ca elev auto, nu a făcut greşeli, nu era deloc vitezoman”, a precizat Mircea Lepădat.

Trei amenzi în două luni

Poliţiştii susţin că accidentul este cel mai grav din ultimii doi ani. „Şoferul care a provocat accidentul avea permisul de conducere din 23 aprilie. El a încasat deja trei amenzi.

Una pentru viteză şi celelalte două pentru că nu purta centura de siguranţă. Circula cu viteză pe o ploaie torenţială, iar lipsa de experienţă în conducere şi-a spus cuvântul”, a precizat subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul va fi acuzat de omor din culpă şi riscă zece ani de închisoare. Imagini şocante!



Inginer mort într-un accident cu opt victime, lângă podul pe care îl construia (VIDEO+GALERIE FOTO)
Şase vieţi pierdute într-o goană spre moarte (GALERIE FOTO)
Reşiţa: Clubul Sportiv UCMR este în doliu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite