UPDATE Ucigaşul cu Ferrari trage de timp: cere anularea condamnărilor şi reluarea procesului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cocoană (foto stânga)
Adrian Cocoană (foto stânga)

Magistraţii Curţii de Apel Craiova judecă astăzi un nou termen în procesul în care Adrian Cocoană este judecat pentru că l-a ucis cu maşina pe Adrian Reja, un tânăr care se plimba pe un trotuar din centrul Timişoarei.

UPDATE: Adrian Cocoană s-a prezentat astăzi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova pentru judecarea recursului din dosarul în care este acuzat de uciderea tânărului Lucian  Reja. Potrivit reporterilor "Adevărul", prezenţi în sala de judecată, Adrian Cocoană a cerut casarea sentinţelor de până acum şi trimiterea cazului pentru rejudecare. De asemenea, Cocoană a încercat să arunce o parte din vina producerii accidentului şi asupra taximetristului.

După mai bine de trei ani de procese, sentinţa pentru ucigaşul cu Ferrari este tot mai aproape. Astăzi este o nouă înfăţişare în procesul care se judecă la Curtea de Apel Craiova. La ultimul termen, Adrian Cocoană a reuşit să obţină o amânare pentru pregătirea apărării, dar avocatul mamei lui Lucian Reja, Florin Kovacs, susţine că, cel mai probabil, astăzi este ultimul termen.

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro 

Timişoara: EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a mărturisit: "Îmi pare rău pentru accident!" 

Condamnat de două instanţe

Adrian Cocoană a fost condamnat în primă instanţă, la Judecătoria Craiova, la patru ani cu executare şi plata unor daune de trei milioane de lei. În apelul de la Tribunalul Timiş, judecătorii au menţinut condamnarea dispusă de judecătorie, dar au diminuat daunele la două milioane. Recursul se judecă la Curtea de Apel Craiova, judecătorii de aici fiind cei care au ultimul cuvânt. 

Adrian Cocoană a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoana îşi conducea bolidul Ferrari cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia. 

Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime 

VIDEO FOTO Timişoara: Beizadeaua care a omorât şase oameni

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)


Timişoara: Vitezomanul de 18 ani care a produs carnagiul din Banat şi-a revenit (GALERIE FOTO)

Şase vieţi pierdute într-o goană spre moarte (GALERIE FOTO)

Familia vitezomanului învârte milionae

EXCLUSIV: Vitezomanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat delirează în spital
 

Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat nu ştie că şi-a omorât iubita!

EXCLUSIV Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat a aflat ce a făcut şi a intrat în depresie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite