Ucigaşul cu BMW face bancuri proaste cu judecătorii: „Nu ştiu cum am ajuns la volanul maşinii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Zaharia, de 21 de ani, care a spulberat un om în centrul Timişoarei şi apoi a fugit, a apelat, miercuri, la mila judecătorilor. Avocatul lui spune că fapta nu este gravă, deoarece victima murea şi dacă şoferul nu dispărea.

Ucigaşul cu BMW o umileşte pe mama de 70 de ani a victimei: „Nu-mi pare rău că l-am omorât pe ăla"

Citiţi şi: Constanţa: A ucis un om în bătaie

Tânărul arestat în 17 iunie a încercat, miercuri, să-i convingă de nevinovăţia sa pe judecătorii Tribunalului Timiş, care au judecat recursul la arestarea sa. Din boxa acuzaţilor, Andrei Zaharia le-a spus celor trei magistraţi din completul de judecată că nu ştie cum a ajuns la volanul maşinii cu care a omorât un om. „Nu ştiu cum am ajuns să conduc maşina. Nu pot să îmi dau seama", i-a spus Andrei Zaharia judecătoarei care l-a întrebat de ce a condus o maşină, în centrul Timişoarei, deşi nu avea permis de conducere. „Eu am încetinit, dar m-am speriat de oamenii de pe stradă care se adunau ca să vadă ce a păţit victima", a mai spus Andei Zaharia.

Bătrână de 74 de ani izbită de un BMW X5 condus de şmecherul mafiei imobiliare: victima, scoasă vinovată

Avocatul tânărului arestat a avut argumente halucinante. El a declarat că deşi fapta clientului său e gravă, victima oricum ar fi murit, chiar şi dacă şoferul ar fi rămas la locul accidentului. „Clientul meu nu a lăsat victima în câmp, ca să nu fie găsită două-trei ore şi să moară din cauza abandonului. Accidentului a avut loc în oraş, iar trecătorii au sunat la ambulanţă, care i-a dat victimei primul ajutor, iar ea tot a murit. Chiar dacă clientul meu ar fi oprit, victima tot ar fi decedat", a mai declarat avocatul, miecuri, în faţa judecătorilor. Magistraţii Tribunalului Timiş i-au respins recursul şi au decis ca tânărul să rămână 29 de zile după gratii.  

EXCLUSIV Şmecherul cu Ferrari: „Am condus în România cinci ani fără permis şi nu m-a oprit poliţia”

Andrei Zaharia, de 21 de ani, a condus nebuneşte un BMW prin centrul Timişoarei şi a ucis un bărbat care traversa strada neregulamentar, în miezul zilei, pe bulevardul Circumvalaţiunii. Tânărul a spus că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat. El a abandonat automobilul BMW şi s-a făcut nevăzut imediat după accident, fiind prins după zece ore de agenţii de circulaţiei ai Poliţiei Rutiere Timiş. Automobilul BMW nu era înmatriculat şi avea plăcuţe false, de la un Opel care fusese radiat din circulaţie în urmă cu câţiva ani.

Mama victimei, umilită de acelaşi şmecher

"Nu-mi pare rău că l-am omorât pe ăla, dacă tot am ajuns după gratii", le-a spus şmecherul senin, poliţiştilor, după prima noapte petrecută în arestul Poliţiei Timiş. „De obicei, cei care au comis o crimă şi sunt prima noapte în arest sunt devastaţi, plini de  remuşcări şi ar da orice să scape de acolo. Şmecherul cu BMW nu avea niciun regret,era senin, parcă era în excursie", a spus şocat unul dintre poliţiştii de la Arestul Poliţiei Timiş.

Destin crud în Justiţia română: judecătorul care l-a eliberat pe ucigaşul cu Ferrari, după gratii, inculpatul trăieşte în lux

Florin Neagoe, de 54 de ani, victima şmecherului cu BMW era muncitor DIN Timişoara, care fusese plecat o perioadă la muncă în Germania. El este singurul care o ajuta cu bani şi avea grijă de mama sa, în vârstă de 70 de ani, care a rămas singură pe lumea. Aceasta plângea vineri pe holurile Poliţiei Rutiere, încercând să afle care este soarta criminalului care i-a luat fiul.

Călătoriile penale ale ucigaşului cu Ferrari: de la ATV la Ferrari, via Corvette

EXCLUSIV Poliţistul care a refuzat şpaga ucigaşului cu Ferrari

EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari a încercat să tragă în piept asigurările cu 16.000 de euro

Ucigaşul cu Ferrari îşi pierde casa pentru un împrumut de 65.000 de euro nerambursat

Şmecherul cu Ferrari: „Îmi era teamă că femeia o să îmi zgârâie maşina care face 70.000 de euro. Fără TVA!"

Şmecherul cu Ferrari schimbă maşina de 70.000 de euro, fără TVA, cu una de 320.000 de euro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite