În weekend se caută cele mai frumoase bănăţence. Concursul care le-a lansat pe Cindy Crawford şi Cameron Diaz poposeşte la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerele timişorence cu calităţi de model îşi pot trăi visul cu ochii. În acest sfârşit de săptămână, la mall, cele mai frumoase bănăţence vor fi alese pentru finala naţională de la Bucureşti.

În perioada 7-10 iulie, timişorencele sunt aşpteptate la mall, între orele 12:00-21:00, unde se va organiza casting-ul pentru finala naţională a celui mai prestigios concurs de modele din lume - Sscwartzkopf Elite Model Look România 2011.

Cum a ajuns Brigitte Sfăt, deţinuta Playboy, de la curăţatul morcovilor în închisoare pe covorul roşu de la Monaco GALERIE FOTO

La preselecţie sunt aşteptate tinerele cu vârsta cuprinsă între 14 şi 22 ani, cu înălţimea între 1,72- 1,80 m, care cunosc cel puţin o limbă străină, experienţa în modeling nefiind o condiţie necesară. Juriul, format din celebrităţi şi specialişti în domeniu, va puncta frumuseţea, inteligenţa, spontaneitatea, stilul şi personalitatea bine conturată a fiecărei candidate.

GALERIE FOTO: Facebook-ul, carte de vizită a şmecherilor de pe Bega. Vezi cum pozează tinerii în "playboy" de Timişoara

Finala naţională va avea loc la începutul lunii octombrie, în Bucureşti, şi va desemna reprezentanta României la competiţia ce se va desfăşura în Asia, finală dotată cu premii în valoare totală de peste 325.000 USD.

Piţipoanca de la Agenţia IMM a făcut scandal: „Funcţionarii pot poza în lenjerie intimă!" GALERIE FOTO

Elite Model Look ste concursul care a descoperit şi a lansat, începând cu anul 1972, top modelele lumii, precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Cameron Diaz şi multe altele.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite