GALERIE FOTO: Facebook-ul, carte de vizită a şmecherilor de pe Bega. Vezi cum pozează tinerii în "playboy" de Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşini străine, party-uri şi piţipoance - astea sunt principalele atuuri cu care se laudă tinerii timişoreni în pozele de pe Facebook. Psihologii avertizează însă - tinerii se îmbată cu apă rece şi riscă să ajungă depresivi.

Sunt în mijlocul petrecerii, cu paharul în mână şi în compania fetelor frumoase. Maşinile lângă care pozează le conferă putere şi prietenii îi văd şmecheri. Cea mai bună platformă de a-şi afişa trofeele pentru şmecherii Timişoreni sunt reţelele de socializare. Psihologul Tudorel Butoi avertizează însă - tinerii riscă să ajungă la depresie.

image

Tinerii sunt în permanentă căutare modele, pe care şi le iau din reviste, filme şi mai ales de la televizor. Ei manifestă oarecum şi o frustrare în ceea ce priveşte performaneţele în plan social, ceea ce, în mintea lor, duce la nevoia de afirmare. Se regăsesc într-un cerc vicios al prietenilor şi unei culturi teribiliste. Din păcate, prea puţini realizează ceva cu viaţa lor. Se terzesc la un moment dat că nu au şcoală, job sau un rost în viaţă. Frustrările cresc iar tinerii riscă să ajungă depresivi", a declarat Butoi.

image

Click pe poză pentru a vedea şmecherul cu maşini!

Maşinile străine sau de lux sunt obiectul favorit cu care şmecherii timişoreni preferă să pozeze pe Facebook. Andrea Jupânul nu ratează nicio ocazie de a poza în faţa unui automobil.

image

Click pe poză pentru a vedea şmecherul cu euro!

Pozele cu euro şi petreceri par a fi domeniul lui Adriano Rustoc, şmecher care arată pe Facebook cum doarme cu banii.

 

image

Click pe poză pentru a vedea şmecherul cu vicii!

Pe lângă autoturisme, şmecherii de timişoara sunt împătimiţi de jocuri de noroc, cluburi şi companie feminină. Momentele sunt imortalizate pe profilele de Facebook ale lui Adrian P şi Amino.

image

Click pe poză pentru a vedea şmecherul model!

Tot şmecheri se consideră şi cuceritorii. Fie datorită pozelor cu femei, fie datorită imaginii de model masculin, pe care şi-o afişează pe Facebook.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite