EXCLUSIV Cum şi-a petrecut ultimele ore din viaţă tânărul care s-a sinucis din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis
Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

În ultima sa zi din viaţă, tânărul timişorean care a plecat din această lume mult prea devreme a muncit alături de tatăl şi fratele său la construcţia casei în care urmau să locuiască cei doi gemeni, apoi a sărbătorit ziua de naştere a sorei sale Adina.

Ca în fiecare sâmbătă, în 4 iunie, cei doi fraţi gemeni s-au dus împreună cu tatăl lor la Dumbrăviţa, să muncească la casă. Au plecat de dimineaţă, au finalizat şi au verificat instalaţiile, după care au revenit la Timişoara, pentru a o sărbători pe Adina, care tocmai împlinise 26 de ani. Cum Paul era invitat la o nuntă, doar Silviu a plecat la grătare împreună cu Adina şi prietenii acesteia.



„Se tot gândea la Ea. Era necăjit. Toţi prietenii îi spuneau că e un băiat cu multe calităţi, care poate avea orice fată şi nu se merită să se mai gândească la ea. Cu o seară înainte, s-au întâlnit pe o terasă, în oraş. Ea s-a pus chiar la masa de lângă el, fapt care l-a bulversat", povesteşte Adina. Tânărul nu a dat nici măcar un semn că s-ar gândi măcar să-şi pună capăt zilelor ci, dimpotrivă, îşi făcea planuri de viitor. „În iulie mă mut la casa de la Dumbrăviţa. Îmi iau cu mine un câine, că nu am cu cine să stau" - redă Adina.

Timisoara: drama gemenilor




Click pentru o GALERIE FOTO

Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

În zadar i-a trimis fostei iubite zeci de mesaje

După ieşirea la iarbă verde, Silviu s-a dus acasă şi şi-a spălat maşina. Tatăl lui i-a dat nişte bani de buzunar, drept recompensă pentru că a muncit la construcţia duplexului. Cu greu i-a acceptat tânărul. Ca să-şi răsplătească părintele, a spălat şi maşina acestuia, după care a ieşit în oraş. S-a întâlnit cu nişte prietene de-ale Adinei, pentru a-i pregăti acesteia o surpriză de ziua ei. La un moment dat, Silviu a primit un mesaj pe telefon de la fosta lui iubită în care aceasta îl întreba de ce îi spune că o iubeşte când el umblă cu alte fete. De aici a început coşmarul...



În zadar i-a trimis Silviu zeci de mesaje, căci ea nu a acceptat sub nicio formă să se vadă cu el nici măcar două minute sau să încerce să îl creadă. Odată ajuns acasă, Silviu nu a stat decât puţin, apoi a plecat din nou. „Unde te duci, puiul meu?", redă, plângând, mama lui, ultimele cuvinte pe care i le-a spus băiatului. „Vin imediat" - a răspuns în fugă acesta. Nu era nimic ciudat în atitudinea lui, pentru că de obicei ieşea cu treburi şi revenea. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în acea noapte. S-a dus în duplexul de la Dumbrăviţa unde a continuat să îi trimită mesaje fostei lui iubite. În jurul orei 1,30, după ce aceasta i-a scris să o uite, a luat fatala decizie. Cea mai proastă din viaţa lui. A renunţat la speranţe şi la vise. A renunţat la viaţă, însă nu înainte de a le scrie părinţilor şi fraţilor săi cât îi iubeşte. Pentru a-şi face curaj, Silviu a băut vin. El, care nici nu fuma, nici nu obişnuia să consume alcool.



EXCLUSIV Povestea gemenilor despărţiţi de o sinucidere şocantă din iubire

Familia lui Silviu Cizmaş, tânărul care s-a sinucis din dragoste Familia lui Silviu Cizmaş, tânărul care s-a sinucis din dragoste

„Când i-am văzut maşina, am radiat de fericire, credeam că e cu o fată"

„Duminică dimineaţa, m-am trezit şi am dat o fugă până la casă, ala Dumbrăviţa. I-am văzut maşina de la depărtare. Am radiat de fericire, crezând că a adus o fată să îi arate casa, aşa că am claxonat, pentru a-l anunţa că apar. Am udat şapa şi după câteva minute am observat că maşina lui Silviu e tot acolo, iar el nu apare. De pe terasă, am bătut în geamul de la livingul lui, însă nu am primit niciun răspuns. Mi s-a părut suspect şi am intrat. Atunci l-am găsit...", îşi aminteşte, plin de suferinţă, tatăl care şi-a găsit fiul mort, spânzurat de o grindă.


Familia lui Silviu Cizmaş, tânărul care s-a sinucis din dragoste

Silviu preţuia viaţa

Nimeni nu îşi imagina până în 5 iunie că Silviu ar fi capabil de aşa ceva. „Înainte cu câteva săptămâni, a văzut la televizor cum un tânăr s-a sinucis din dragoste şi chiar spunea că nu este normal să facă cineva aşa ceva pentru o femeie", povesteşte sora lui, Adina. De altfel, Silviu a renunţat şi la motoretă, tocmai pentru că ţinea prea mult la viaţa sa. „Era cu Paul, pe motoretă, când cineva le-a tăiat calea şi au avut accident. Silviu pur şi simplu s-a rostogolit în aer. Nu a păţit nimic, însă s-a speriat atât de tare încât a spus că mai bine renunţă la motoretă şi o vinde, decât să îşi rişte viaţa", spune Ioan Cizmaş.

S-a spânzurat la 23 de ani, dezamăgit din dragoste, în vila pe care i-a construit-o tatăl lui

Silviu şi fratele lui geamăn, care a simţit momentul sinuciderii. GALERIE FOTO

„El m-a făcut să fiu mândră de numele Cizmaş"

Silvia şi Ioan Cizmaş au trăit toată viaţa pentru copiii lor. Nu sunt directori sau patroni de firmă. Sunt oameni obişnuiţi, cu credinţă în Dumnezeu şi respect faţă de semeni. De când erau copiii mici, mergeau împreună în concedii. „La început, cu rulota. Când au mai crescut, le-am luat biciclete, apoi motorete. Abia ulterior maşină. Prima dată au împărţit toţi trei o maşină, apoi, pe rând, le-am luat câte una la fiecare", afirmă Ioan Cizmaş.
De mic, Silviu a muncit. La 13 ani, împreună cu sora şi fratele lui, a pus parchetul în casa în care locuiau. Anul trecut a început să lucreze la construcţia casei de la Dumbrăviţa în care în loc să ajungă să îmbătrânească, şi-a luat zilele. După ce a terminat facultatea de Informatică împreună cu fratele său, s-a angajat. De mic, a învăţat de la tatăl său să-şi repare motoreta. Când a crescut a avut singur grijă de maşină. „După serviciu, mergeam în fiecare zi la Dumbrăviţa, unde munceam la casă", spune tatăl lui. Pe lângă faptul că avea parte de o familie nemaipomenită, Silviu, la fel ca şi fraţii săi, şi-a făcut foarte mulţi prieteni. Oameni pe care i-a ajutat atunci când au avut nevoie, oameni care l-au apreciat. „Avea o mulţime de prieteni. Oriunde în oraş, oamenii îl cunoşteau şi îl apreciau. El m-a făcut să fiu mândră de numele de Cizmaş şi să nu-mi doresc să îl schimb nici când mă căsătoresc", afirmă Adina, sora băiatului.
Cu toţii îl plâng acum pe Silviu şi încearcă să înţeleagă cum brusc, acest băiat nemaipomenit, a renunţat la viaţă. Nu-l vor uita niciodată şi îi vor preţui mereu amintirea. Să te odihneşti în pace, Silviu!

GALERIE FOTO Casa în care şi-a dat ultima suflare tânărul care s-a sinucis din dragoste

Click aici ca să vezi fotogaleria cu casa în care s-a produs drama

Cui a adresat ultimele cuvinte tânărul care s-a sinucis după o decepţie în dragoste

Citeşte mai jos despre altă dramă a unui tânăr timişorean:

Mama tânărului sinucigaş este în stare de şoc

Sinucidere şocantă la Timişoara: un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în Bega după ce a băut spirt medicinal FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite