Sinucidere şocantă la Timişoara: un tânăr de 22 de ani s-a aruncat în Bega după ce a băut spirt medicinal FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte să se arunce în canalul Bega, tânărul de 22 de ani şi-a sunat mama şi a anunţat-o de planurile sinucigaşe. Femeia a venit într-un suflet la locul sinuciderii, însă nu şi-a găsit băiatul, acesta fiind deja aruncat în apă.

Un martor ocular a văzut cum sinucigaşul a dat peste cap o sticlă de spirt medicinal, a sunat pe cineva, iar ulterior s-a aruncat în canalul Bega. Sinucigaşul are 22 de ani. Poliţiştii şi pompierii sosiţi de urgenţă la faţa locului au găsit pe malul canalului hainele tânărului şi sticla de spirt din care a băut acesta. Şi mama tânărului a ajuns la locul sinuciderii - imediat după ce fiul ei a sunat-o, iar vestea că tânărul nu este de găsit a picat ca un trăznet.

Mama tânărului sinucigaş este în stare de şoc

foto: mama tânărului sinucigaş este în stare de şoc

Pompierii încearcă de mai bine de o oră să găsească trupul tânărului pe fundul canalului Bega, dar căutările nu au dat niciun rezultat până acum. Mama tânărului le-a spus poliţiştilor că nu ştie ca fiul ei să fi avut supărări sau probleme în viaţă, astfel că este şocată de faptul că acesta şi-a dorit moartea.

LEGĂTURĂ DE SÂNGE Geamănul tânărului care s-a sinucis din dragoste a simţit când acesta îşi dădea ultima suflare

GALERIE FOTO Casa în care şi-a dat ultima suflare tânărul care s-a sinucis din dragoste

S-a spânzurat la 23 de ani, dezamăgit din dragoste, în vila pe care i-a construit-o tatăl lui

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite