Dramă din iubire S-a spânzurat la 23 de ani, dezamăgit din dragoste, în vila pe care i-a construit-o tatăl lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis
Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

Potop de lacrimi pentru Silviu, tânărul timişorean care şi-a luat adio de la viaţă cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 23 de ani. Zeci de prieteni, rude, colegi de şcoală şi cunoscuţi au aprins lumânări şi candele şi au pus flori virtuale în memoria lui Silviu Cizmaş. Tânărul a fost găsit mort în vila pe care părinţii o construiau pentru el.

Tânărul de 23 de ani a fost găsit de tatăl lui în duplexul familiei din Dumbrăviţa. Poliţiştii care anchetează sinuciderea spun că băiatul a intrat în depresie după ce a fost părăsit de iubita sa.

Îi construiau o vilă

Părinţii au început să construiască în Dumbrăviţa un duplex în care la final urmau să locuiască cei doi fii. În ultima perioadă Silviu, băiatul de 23 de ani, a fost tot mai închis în el şi a comunicat tot mai încet cu părinţii. În weekend nu a mai apărut acasă, iar tatăl său s-a gândit să meargă până la Dumbrăviţa să vadă dacă nu cumva este acolo. A rămas îngrozit în momentul în care şi-a găsit copilul spânzurat de o grindă.


Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul sau să-şi ia rămas bun de la familie. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. „La o examinare exterioară nu au fost constatate urme de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei", a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Mesaje emoţionante

"A plecat la îngeri să îi înveselească", asta spun apropiaţii lui Silviu acum, la final de drum, când se pregătesc să îşi ia rămas bun de la el. Cei dragi au găsit un loc pe Internet unde şi-au luat „La revedere" de la el şi i-au urat „Drum bun spre lumea îngerilor". „Să îţi găseşti liniştea sufletească acolo unde te-ai dus copile drag! Şi sincere condoleanţe familiei pe care ai lăsat-o în urmă", spune Gabriela.

click aici pentru altă fotogalerie cu Silviu Cizmaş!

Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

Nu putem descrie în cuvinte pierderea care o simţim cu toţii, familia, prietenii, colegii şi toţi cei care te-au întâlnit. Vei rămâne în sufletele noastre, dragă Silviu, pentru totdeauna. Am fost binecuvântaţi să te avem printre noi... Ai fost şi eşti un înger", scriu Mirela şi Cosmin pe www.comemorare.ro.

Silviu... vei rămâne veşnic în sufletele tuturor celor care te-au cunoscut şi au ştiut că ai fost o persoană bună, un om minunat... mereu cu zâmbetul pe buze... Ai fost un prieten foarte bun şi îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine şi că ai fost aproape când am avut nevoie... la orice oră din zi şi noapte... nu voi uita niciodată râsul şi chipul tău... Ai lăsat multă durere şi suferinţă în urma ta... Mă voi ruga mereu pentru sufletul tău care sper că, de acolo de sus, va trimite putere familie să treacă peste aceste greutăţi pe care viaţa le-a scos în cale... Sincere condoleanţe familiei", spune Bianca.  Silviu va fi înmormântat astăzi, de la ora 16, în Cimitirul Eroilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite