Cui a adresat ultimele cuvinte tânărul care s-a sinucis după o decepţie în dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis
Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

Chiar dacă o iubea mult pe fosta lui prietenă, ultimele cuvinte scrise de Silviu, tânărul timişorean care s-a spânzurat după o decepţie în dragoste, au fost adresate rudelor sale.

S-a spânzurat la 23 de ani, dezamăgit din dragoste, în vila pe care i-a construit-o tatăl lui

Marţi, Silviu Cizmaş, în vârstă de doar 23 de ani, a fost condus pe ultimul drum. Durerea părinţilor, a fraţilor săi, a rudelor, prietenilor şi cunoştinţelor este abia la început. Cu toţii vor păstra pentru veşnicie amintirea lui Silviu aşa cum îl ştiau - vesel, iubitor, plin de devotament.

Ancheta făcută de poliţişti a scos la iveală faptul că, cu toate că nu a lăsat niciun bilet de adio, tânărul a scris câteva vorbe pentru familie, înainte de a-şi pune capăt zilelor. În telefonul lui mobil a fost găsit un mesaj în care spunea membrilor familiei că îi iubeşte foarte mult, însă „aşa" nu mai poate continua. Mesajul nu a fost trimis însă. Alături de trupul neînsufleţit, a fost descoperită şi o sticlă goală de vin, semn că Silviu a băut înainte de a se sinucide, pentru a-şi face curaj.

Tânărul şi-a pus capăt zilelor chiar în casa la care a muncit cu drag, alături de fratele şi tatăl său. Cei doi gemeni îşi ajutau părintele la construirea duplexului de la Dumbrăviţa, urmând ca la finalizare să se mute împreună în el. Mesajele de „Rămas bun" pentru Silviu au continuat să curgă, atât pe site-ul www.comemorare.ro, acolo unde prietenii lui au aprins lumânări şi candele pentru sufletul tânărului, cât şi pe www.timisoara.adevarul.ro.

Click aici pentru o GALERIE FOTO cu Silviu.

Prietenii au postat pe site-ul www.comemorare.ro poze cu Silviu, tânărul care s-a sinucis

„Un om mare dintr-o familie exemplară. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui şi să aline durerea părinţilor şi fratelui geamăn cât şi sorei. În momente din acestea numai mamă să nu fi", "Condoleanţe familiei şi celor dragi lui. Să le dea Dumnezeu putere să reziste şi să treacă mai departe", Îl cunoşteam şi pe el şi o cunosc pe fosta lui iubită.. e sinucidere din iubire.. nu sunt aberaţii. Cine îl cunoştea ştie", "Doamne, primeşte la tine acest înger. Păcat că un baiat care avea ce îşi dorea, era frumos şi avea o viaţă înainte, a recurs la acest gest. Dumnezeu să îl ierte! Mare păcat!" - sunt doar câteva dintre cuvintele postate de cei care l-au cunoscut pe Silviu pe www.timisoara.adevarul.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite