Criminalii de la Medicină au de stat 20 de ani după gratii. Sentinţa este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri, din nou în faţa judecătorilor
Cei doi tineri, din nou în faţa judecătorilor

Zi neagră pentru Carmen Bejan şi Sergiu Florea, tinerii care în urmă cu aproape doi ani au ucis şi tranşat un bărbat de etnie romă. Magistraţii bucureşteni nu le-au micşorat pedeapsa ci, dimpotrivă, le-au respins recursul, astfel încât sentinţa definitivă este cea dată de Curtea de Apel Timişoara - 20 de ani de închisoare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins atât recursul formulat de cei doi tineri, cât şi cel formulat de familia bărbatului omorât. Reprezentantul familiei lui Trifu Schroth a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei, din omor în tâlhărie urmată de moartea victimei sau în omor calificat, lucru cu care însă procurorul nu a fost de acord. Tot procurorul nu a fost de acord nici ca familia bărbatului ucis şi tranşat să primească mai mulţi bani ca daune morale.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU CARMEN BEJAN ŞI SERGIU FLOREA

image

În declaraţiile date în faţa completului de judecată, cei doi tineri şi-au menţinut poziţiile avute la Curtea de Apel Timişoara. Sergiu Florea şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate şi a spus că îi pare rău pentru că a creat atâta suferinţă. Părerile de rău şi le-a exprimat şi Carmen Bejan, care a încercat să convingă completul de judecată că este victima unei situaţii nefericite şi nu a dorit să se întâmple aşa ceva. De altfel, spre deosebire de Sergiu Florea, care a cerut doar micşorarea pedepsei, Carmen Bejan şi-a manifestat dorinţa de a fi achitată.

Pedeapsa primită iniţial de Carmen Bejan şi Sergiu Florea, la Tribunalul Timiş, a fost de 16 ani de închisoare, pentru omor şi profanare de cadavre. În apelul judecat la Curtea de Apel Timişoara, aceasta a fost mărită la 20 de ani. Cei doi tineri mai au de plătit şi 40.000 de euro daune morale familiei romului ucis şi tranşat.

Citeşte şi:

"Măcelarii de la Medicină" au cerut mila judecătorilor. Vezi care dintre cei doi solicită să fie achitat

EXCLUSIV Familia lui Trifu Schroth, romul ucis şi tranşat, vrea mai mulţi bani de la Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii criminali

Studenţii măcelari de la Medicină vor permisie de la puşcărie ca să plece în vacanţa de Paşte

Studentul măcelar de la Medicină: "Nu sunt criminal după definiţia din DEX"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite