UPDATE Soarta studenţilor criminali de la Medicină este în mâna medicilor legişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea şi Carmen Bejan se prezintă astăzi din nou în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara. În prima instanţă, la Tribunal, studenţii au fost condamnaţi la 16 ani de închisoare.

Văduva romului tranşat la Medicină l-a ameninţat cu moartea pe avocatul studentului ucigaş în Palatul de Justiţie

UPDATE: Procesul studenţilor Sergiu Florea şi Carmen Bejan a fost amânat din nou pentru data de 11 noiembrie. Avocaţii studentei au cerut un raport medico-legal care să arate dacă Trifu Schroth a murit din cauza loviturilor de cuţit sau din cauza bătăii aplicate de Sergiu Florea. Dacă se va dovedi că Trifu Schroth a murit înainte să fie înjunghiat, Sergiu Florea va fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, iar Carmen Bejan de profanare de morminte, ceea ce le va aduce o pedeapsă mult mai mică decât cea de 16 ani pe care au primit-o în prima instanţă.

Cererea pentru expertiza care să stabilească exact cauza morţii a fost transmisă la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti. Directorul de aici, a trimis însă un răspuns prin care arată că expertiza trebuie realizată de medicii legişti de la Timişoara. Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis astăzi ca până la următorul termen să se realizeze această expertiză la Timişoara.


Un nou termen din procesul studenţilor ucigaşi de la Medicină are loc astăzi, la Curtea de Apel. La ultima înfăţişare, care a avut loc în urmă cu o lună, avocaţii studentei, Vlad Manoilă şi Daniel Sabău, au reuşit să obţină încă o expertiză psihiatrică pentru Carmen Bejan. Judecătorii au aprobat atunci cererea pentru Carmen Bejan şi au respins solicitarea pentru Sergiu Florea.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Tot la ultimul termen din proces, Lucreţia Schroth, văduva rromului tranşat s-a declarat indignată de hainele cu care se afişează studenţii. „Vin îmbrăcaţi ca la nuntă, ca la cinematrograf, ca la discotecă. Fac paradă pe la tribunal. Au haine sfidătoare. Ea are papuci de culoarea sângelui, vine în pantaloni strânşi pe ea, verzi, ca la agăţat. El schimbă cămăşile ca ciorapii, arată ca un avocat. Amândoi arată bine, ne toacă banii după gratii. Trebuie să fie aduşi aici în cătuşe şi cu saci negri traşi pe cap, ca teroriştii”, a spus Lucreţia Schroth.

Au ucis şi tranşat un rom pentru 500 de euro

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studentul măcelar de la Medicină: „Dumnezeu m-a scăpat de moarte ca să spun adevărul despre crimă"

Studenta măcelară de la Medicină a încercat să se sinucidă din prea multă dragoste pentru iubitul ucigaş

Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Cadavru ascuns în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla ultimele noutăţi din proces

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite