Seară neagră în Timiş: cinci victime şi un mort în urma a două accidente grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la începutul lunii oamenii legii se lăudau cu o premieră în judeţul Timiş pentru ultimii 20 de ani, record conform căruia nicio persoană nu şi-a mai pierdut viaţa în ultimele 30 de zile, în 24 de ore situaţia a fost dată peste cap.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Spre după-amiaza zilei de luni, în localitatea Făget, şoferiţa unui BMW a dat peste doi trecători, unul din ei pierzându-şi viaţa în urma impactului. Şoferiţa de 19 ani se îndrepta spre Lugoj, iar chiar la ieşirea din Făget a pierdut controlul autoturismului, maşina lovind doi tineri care făceau autostopul. BMW-ul a mai lovit trei maşini care erau trase pe dreapta. A doua victimă a ajuns în stare gravă la spitalul din Lugoj.

Câteva ore mai târziu, pe Calea Aradului, un echipaj al pompierilor militar a intervenit pentru descarcerarea tinerilor din două maşini implicate într-un alt grav accident de circulaţie. Un VW Passat şi un Opel au ajuns în şanţ, iar pasagerii au rămas blocaţi. Accidentul s-a produs din cauza unui al treilea şofer, care le-a tăiat calea celor două autoturisme.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite