Preţurile umflate la casă sunt reclamate de timişoreni şi ignorate de OPC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoreanul Liviu Radu, nemulţumit de atitudinea angajaţilor din supermarket
Timişoreanul Liviu Radu, nemulţumit de atitudinea angajaţilor din supermarket

Un timişorean care şi-a făcut cumpărăturile de la Hypermarketul Real din Calea Şagului, la începutul acestei săptămâni, a reclamat faptul că preţurile de pe bonul primit erau mai mari decât cele de pe raft.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE INCOMPETENŢA CELOR DE LA OPC:

Timişoara: EXCLUSIV/Carne mucegăită pe raft la hipermarket. Protecţia Consumatorilor doarme (VIDEO)

Timişoara: OPC chemat la raport pentru jambonul mucegăit şi shaorma cu carne stricată
Timişoara: EXCLUSIV/ Alertă de carne mucegăită în magazinele Kaufland. Amendă 2.300 de euro (GALERIE FOTO)

Mai mult, când a vrut să reclame problema în faţa angajaţilor magazinului, aceştia i-au râs în faţă. „Este vorba despre două produse, ciocolată şi o cutie de lapte, ale căror preţuri erau afişate pe etichetele de la raft ca fiind mai mici decât cele care apar pe bonul de marcaj. Dar ce m-a deranjat cel mai mult a fost atitudinea angajaţilor faţă de problema mea”, a spus Liviu Radu, de 42 de ani. Bărbatul spune că nu este prima dată când acest lucru se întâmplă în acelaşi hypermarket. „M-am săturat să-mi pierd timpul prin magazine încercând să ghicesc adevăratul preţ al produselor, de teamă să nu fie, iarăşi, o păcăleală”, a spus timişoreanul.

Reprezentanţii Hypermarketului Real au spus că au alocat o echipă care să verifice, în fiecare dimineaţă, preţul produselor. „Real - Hypermarket Romania acordă o mare atenţie pentru ca între preţul de la raft şi cel de la casele de marcat să nu existe neconcordanţe”, a spus Mirela Surghie, manager media în cadrul Real-Hypermarket Romania.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite