Patronul unui club din Ibiza a cumpărat trei tablouri energizate de Tiberiu Molnar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colaborarea dintre bioenergeticianul timişorean Tiberiu Molnar şi cunoscutul pictor Costin Craioveanu pare să aducă roade. La expoziţia “Energizing Art”, de la Bucureşti, a mai apărut un client cu dare de mână.

După cunoscutul Jean Claude Van Damme, care a fost primul cumpărător al unui tablou, zilele trecute s-au vândut alte trei picture energizate. “Cumpărătorul este un cunoscut patron de club din Ibiza. El a luat trei tablouri. Oamenii cu bani sunt interesaţi, în special străinii”, a declarat Costin Craioveanu. Preţurile tablourilor expuse la Radisson Hotel încep de la 1.500 de euro.

Anergizing Art s-a născut în urma colaborării între bioenergeticianul Tiberiu Molnar, unul din cei mai căutaţi terapeuţi din ţară, şi pictorul Costin Craioveanu, cel mai apreciat tânăr artist, cu peste 2.500 de lucrări vândute în străinătate.
Din colaborarea noastră rezultă un mix electrizant între artă, bioenergie şi ştiinţă. Omul generează impulsuri bioenegretice cu diferite frecvenţe, care influenţează viaţa. La fel şi obiectele au proprietăţi energetic. Acestea pot îmbunătăţii starea de spirit şi poate induce o sănătate bună”, a spus Tiberiu Molnar.

Tablourile se simt bine

Pictorul Costin Craioveanu l-a întâlnit pe Tiberiu Molnar în urmă cu o lună şi jumătate, iar atunci au pus la cale colaborarea. „M-am simţit cam rău şi m-am dus la el la cabint. După aceea nu am mai avut probleme. I-am dat un mesaj şi i-am spus că dacă eu m-am simţit excelent, trebuie să se simtă la fel şi tablourile”, a declarat Craioveanu.

Mai citiţi:

Un timişorean vindecă oameni printr-o simplă atingere cu palma GALERIE FOTO-VIDEO

Bioterapeutul Tiberiu Molnar: „Mădălina Manole nu cred că putea fi salvată”

Motanul Oanei Zăvoranu a fost vindecat de un bioenergetician timişorean


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite