Bioterapeutul Tiberiu Molnar: „Mădălina Manole nu cred că putea fi salvată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanul Tiberiu Molnar, cunoscut pentru succesul său în rândul vedetelor autohtone, a întâlnit-o pe Mădălina Manole acum opt ani, la o emisiune moderată de Oreste.

Tiberiu Molnar este unul din cei mai căutaţi bioenergeticieni din ţară. Cabineul său din Bucureşti este călcat şi de persoane din showbiz, sportivi şi politiceni. Printre cei care s-au tratat la Tiberiu Molnar se numără Benone Sinulescu, Angela Similea, Roxana Ciuhulescu sau prinţesa Caragea.

Un alt muzician, Gil Dobrică s-a simţit foarte bine cât timp a făcut terapie cu Molnar, însă din păcate a murit după câţiva ani, pentru că nu avea bani de tren să plece din Craiova la Bucureşti. „Gil Dobrică a venit la mine bolnav de gută. După ce a plecat el a dansat din nou. Cei care au fost la înmormântare au spus că s-a simţit foarte bine după ce a fost la mine. Când s-a simţit din nou rău nu a mai putut ajunge în Bucureşti pentru că nu a avut bani. A murit foarte sărac”, a spus Tiberiu Molnar.

Citeşte şi:
Timişoreanul care vindecă oameni printr-o simplă atingere cu palma GALERIE FOTO-VIDEO

„Era o persoană arogantă”


Tiberiu Molnar a cunoscut-o pe Mădălina Manole în urmă cu opt ani, la emisiunea lui Oreste. „Era foarte arogantă. În emisiune râdea şi părea binedispură, după care se schimba total. Mie nu îmi plăcea de ea. Mădălina Manole nu cred că putea fi salvată. Când un om îşi pune în cap ceva, nu îl poţi opri. Cei care ameninţă nu se vor sinucide, dar la cei care au mai încercat e o problemă.  Cei care au avut deja tentative de suicid nu mai pot fi opriţi”, a mai declarat Molnar.

A vindecat pisica Oanei Zăvoranu


Bioenergeticianul a ajutat-o şi pe Oana Zăvoranu. „Ea a venit la mine cu pisica. Avea o infecţie renală. În patru zile şi-a dat drumul. Acum e bine sănătoasă”, a mai spus Molnar. Timişoreanul a fost solicitat şi sportivi sau politicieni. „Ţin minte că a fost o echipă întreagă de handbal, cu tot cu antrenori”, a spus Molnar. Acesta a fost chemat să facă terapie în grup pentru politicienii unui partid, chiar la Palatul Cotroceni.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite