Un timişorean vindecă oameni printr-o simplă atingere cu palma GALERIE FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiberiu Molnar, cel mai căutat bioenergetician din România, vindecă zeci de mii de persoane. Timişoreanul a rezolvat probleme grave la care medicina convenţională nu a mai găsit răspuns.

Tiberiu Molnar s-a născut la Timişoara în urmă cu 34 de ani, dar de zece ani locuieşte în Bucureşti. Cabinetul său particular a devenit loc de pelerinaj pentru mulţi bolnavi. Telefonul sună nonstop, zeci de pacienţi aşteptând zilnic să fie ajutaţi. Au fost zile când au trecut prin mâinile sale şi 340 de pacienţi. Bioenergeticianul vindecă oameni prin echilibrarea câmpurilor energetice. „Fiecare om are un câmp energetic. Atunci când cineva se îmbolnăveşte au loc modificări în acest câmp. Nu fac decât să pun ordine în acest câmp energetic cu ajutorul mâinilor, utilizând anumite tehnici”, a spus Tiberiu Molnar.

A început cu colegii de clasă

Tiberiu Molnar şi-a început activitatea de bioenergetician tratânduşi vecinii şi colegii de clasă. A tratat pacienţi de astm bronşic, reumatism, tumori, probleme de digestie. „La început rezolvam probleme colegilor mei de clasă carea aveau dureri de cap sau de gât. Ei spuneau că vor să fie cobaii mei. A venit apoi o vecină de 50 de ani, care suferea de astm foarte grav. În două săptămâni s-a vindecat complet”, a povestit Molnar. Acesta a dezvoltat o metodă proprie în care a scurtat şedinţele la aproximativ trei minute. După zece ani de succes în Capitală, Tiberiu Molnar a decis să deschidă un cabinet şi în oraşul natal, la Timişoara.



Vezi galerie foto cu Tiberiu Molnar în timpul terapiei


Maestru internaţional extrasens

Vieţia lui Tiberiu Molnar s-a schimbat după ce a citit cartea „Controlul minţii”, de Jose Silva. „Am citit această carte la vârsta de 15 ani. M-a atras ce am găsit acolo şi am început să studiez. Pur şi simplu am încercat toate tehnicile de acolo. Nu mi-am plănuit niciodată că eu o să vindec oameni”, a povestit Molnar. La 17 ani a dat examenul pentru obţinerea titlului internaţional de Maestru Extrasens, acordat persoanelor care au o senzitivitate deosebită. A fost prima persoană de sub 18 ani din România care a primit această distincţie.



"80 la sută din oameni sunt mulţumiţi"

Majoritatea pacienţilor vin la el cu diagnosticul pus de medic. „Îmi expun problema, iar în funcţie de asta şedinţa durează între 2 şi 5 minute. Se repetă de 5-7 ori. Majoritatea simt ameliorări după a patra şedinţă. Depinde de reacţia organismului, dar în 80 la sută din cazuri sunt foarte mulţumiţi de rezultate. Se întorc cu constatări de la medic că le-a trecut”, a mai spus Tiberiu Molnar, care a rezolvat chiar şi un caz de SIDA, foarte mediatizat acum câţiva ani. „Nu are rost să vorbesc despre asta pentru lumea spune că fabulez. Dar există medici şi peroana care poate depune mărturie. S-a scris la vremea aia mult despre caz”, a mai adăugat Molnar.



„Medicina nu este împotrivă”

Unii pacienţi sunt trimişi la Tiberiu Molnar chiar de către medici. „Medicina nu este împotrivă. Sunt medici care nu cred, dar le spun pacienţilor să vină pentru că rău nu le face. Nu am simţit duşmănie din partea lor”, a mai spus Molnar. Timişoreanul a tratat pacienţi în Germania, Austria, Franţa, Italia şi Ungaria. Putea chiar să se stabileasă în Germania, dar a dorit să revină în ţară. „Cei de afară nu veneau cu boli aşa grave ca aici. Dar românii sunt mai căliţi. Acum zece ani, când în România nu era legal, aş fi primit cazare, masă, maşină, absolut tot în Germania”, a povestit Molnar. El nu percepe taxe pentru examinare şi nici pentru şedinţe. De regulă, pacienţii care se vindecă nu uită să se recompenseze. Acesta tratează de la simple dureri de cap sau de gât, până la boli grave precum cancerul.

image

Explicaţia ştinţifică

Bioenergeticianul vindecă bolnavii prin echilibrarea câmpurilor energetice. „Fiecare fiinţă vie are un câmp energetic, o vibraţie. Atunci când cineva se îmbolnăveşte au loc modificări în acest câmp. Bioenergoterapeutul nu face decât să pună ordine în acest câmp energetic cu ajutorul mâinilor sale, utilizând anumite tehnici de cercetare. Astfel,  în organism încep foarte repede procese de vindecare. Eu nu fac altceva decât să echilibrez câmpul energetic prin pase energetice. Este un fel de transfer de date între bioenergetician şi pacient, ca wirelessul sau bluethootul”, a spus Tiberiu Molnar.



Un răspuns de premiul Nobel

Nu are însă o reţetă sigură pentru vindecarea unei boli. „Unii vin şi spun că medicii au spus că mai au de trăit două săptămâni de viaţă. Iar acum e sănătos, face sport, joacă fotbal. A venit la mine un copil diagnosticat cu piticism. Acum e mai înalt ca mine. Unii se vindecă, alţii nu. Nu ştiu să spun de ce. Este un răspuns de premiul Nobel”, a mai declarat Tiberiu Molnar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite