Motanul Oanei Zăvoranu a fost vindecat de un bioenergetician timişorean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanul Tiberiu Molnar este bioterapeutul preferat al vedetelor de pe Dâmboviţa. Benone Sinulescu, Angela Similea, Roxana Ciuhulescu, prinţesa Caragea, Gil Dobrică sau Oana Zăvoranu sunt doar câţiva dintre cei care s-au lăsat „echilibraţi energetic”.

Oana Zăvoranu a apelat la Tiberiu Molnar cu o problemă mai puţin obişnuită. „Querida” s-a prezentat la cabinetul din Bucureşti cu motanul Marty, devenit celebru pentru că stăpâna îl lua la deferite showuri tv. „Oana Zăvoranu a venit la mine cu pisica. Avea un blocaj renal, nu putea să urineze. Trebuia să facă dializă. După cinci şedinţe şi-a dat drumul. Acum e bine sănătoasă”, a spus Tiberiu Molnar.

Vezi galerie foto cu Tiberiu Molnar în timpul terapiei

"Nu vreau să vină oamenii să vină cu animale"


Bioenergeticianul a început să “lucreze” pe animale pentru a demonstra că vindecările nu se bazează pe autosugestie. Primul pacient patruped l-a avut la 15 ani şi era vorba de pisica mamei lui. “Pisica a fost lovită de maşină, a fost foare nasol. Dar şi-a revenit. A mai venit un copil cu o broască ţestoasă la cabinetul din Bucureşti. Avea conjunctivită care i-a trecut după o şedinţă. Am mai tratat şi câini”, a mai declarat Molnar.

Vezi galerie foto cu Oana Zăvoranu

Tiberiu Molnar a ţinut să precizeze că nu face terapie şi pentru animale, iar cazurile de mai sus au fost excepţii. "Nu vreau să fie coadă la cabinet cu persoane cu animalele în braţe", a mai spus bănăţeanul.

Un motan răsfăţat

Oana Zăvoranu este cunoscută că îşi răsfaţă motanul în vârstă de 11 ani. Marty este dus la hair-stylist, i-a cumpărat zgardă Louis Vuitton şi hăinuţe de firmă. Un alt timişorean, designerul Adrian Haiduc i-a făcut la comandă o haină ornată cu bijuterii. 

Mai citiţi:

Un timişorean vindecă oameni printr-o simplă atingere cu palma GALERIE FOTO-VIDEO

Bioterapeutul Tiberiu Molnar: „Mădălina Manole nu cred că putea fi salvată”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite