Liceanul care a ucis şase oameni vrea să fugă cu tot cu proces din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şmechetul de bani gata, Claudiu Hauptmann, de 19 ani, care a provocat cel mai grav accident din anul 2009 în Banat, a cerut marţi strămutarea procesului la Bucureşti. Avocaţii spun că strămutarea este un atac financiar la familiile victimelor, care nu îşi permit un proces scump şi lung, cum îşi permite familia Hauptmann, care are o avere impresionantă.

Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime"

Claudiu Hauptmann nu a venit, marţi, la al doilea termen de judecată din procesul în care este judecat pentru uciderea a şase oameni la Judecătoria Deta. Tatăl său, un potent om de afaceri din Reşiţa, s-a prezentat la proces în locul fiului ucigaş şi a cerut strămutarea procesului la Bucureşti.

Hauptmann spune că presa l-a criticat prea mult pe fiul său şi din cauza mediatizării execesive a carnagiului produs de fiul său, acesta nu poatea avea parte de un proces corect în Timiş.

Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat şi tatăl său fug de familiile distruse care cer daune de 1,5 milioane de euro

Prin urmare, Curtea Supremă de Justiţie urmează să hotărască în 25 august dacă procesul lui Hauptmann rămâne în Timiş sau este strămutat în capitală.

„Este un motiv pueril invocat de familia Hauptmann. Şi este un atac financiar la adresa familiilor victimelor, care nu îşi permit să meargă la fiecare termen de judecată la Bucureşti", a declarat avocatul Carmen Obârşanu, care reprezintă familia uneia dintre victimele ucise de Hauptmann.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Verdictul experţilor: vitezomanul ucigaş circula cu 160 de kilometri pe oră

Ucigaşul susţine în aceste zile examenul de bacalaureat

Claudiu Hauptmann nu a fost la proces pentru că este prea ocupat cu examenul de bacalaureat în această săptămână. El a absolvit zilele acestea Liceul Diaconovici-Tietz din Reşiţa, unde au studiat şi tinerele pe care le-a ucis: iubita lui, Adelina, şi Delia, prietena acesteia, ambele de 18 ani, majorete ale echipe de hanfbal UCM Reşiţa.

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite