Leonard Doroftei, Prinţesa Caradja şi Crina Matei pedalează la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anotimpul verde aduce nou provocări pentru amatorii de biciclete din Timişoara. Duminică, 17 aprilie, aceştia se vor întâlni la „Pedalarea de primăvară”. La eveniment vor lua parte o serie de vedete.

„Verde pentru Biciclete” continuă în această primăvară cu activităţile în aer liber pentru promovarea mersului pe două roţi ca alternativă de deplasare în scop recreativ şi sportiv. Bicicliştii se vor întâlni în Duminica Floriilor, pentru „Pedalarea de primăvară”, pe un traseu nou. Adunarea se va face la ora 10.00 pe platforma Timco, iar de la ora 11.00 se va pleca pe traseul Calea Circumvalaţiunii – Calea Aradului – Strada Miresei – Strada Demetriade – Strada Baeder – Bulevardul Take Ionescu – Punctele Cardinale – Piaţa Mărăşti – Strada Vasile Alexandri – Bulevardul I.C Brăteanu – Strada Michelangelo – Parcul Copiilor.

Acum trei ani am demarat această campanie, pe termen lung, pentru a transforma Timişoara într-un oraş al bicicletelor. Ideea a fost îmbrăţişată acum şi de autorităţile locale. Însă mai avem mult de lucru. Vrem ca în 10 ani de zile, 20 la sută din populaţie să se deplaseze la lucur cu bicicleta. E un proces care ia timp. Trebuie să se schimbe percepţia greşită că maşina este semnul bunăstării. Bicicleta este un mijloc sănătos şi economic”, a declarat Emil Cristescu, iniţiatorul campaniei „Verde pentru Biciclete”.



Vedetele încurajează pedalarea

La „Plimbarea de primăvară” vor participa o serie de vedete. Fostul pugilist Leonard Doroftei vine împreună cu toată familia, prinţesa Briana Caradja, Crina Matei, Diana Bişinicu, fosta solistă din trupa Pops, Horea Crişovan, Giulia, DJ Maxx şi Gino Manzotti, de la DJ Project şi Costin Mărculescu şi-au anunţat deja prezenţa la eveniment.

După ce au străbătut cei 7 kilometri, bicicliştii se vor opri în Parcul Copiilor, unde chitaristul Horea Crişovan a pregătit un concert inedit. Chitara acestuia va fi alimentată cu curent obţinut prin pedalarea unei biciclete urcate pe un suport special, cum s-a iluminat şi bradul de Crăciun, din Piaţa Victoriei.

„Banatu-i fruncea“ şi la piste de biciclete


A început sezonul oficial al vânzărilor de biciclete

Aproape zece mii de biciclclişti pedalează în Timişoara

image

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite