UPDATE Jack Spintecătorul de la Timişoara, urmărit de numele Maria. Bărbatul este cercetat şi pentru omor calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost născut de o Maria, susţine că a ucis de Sfânta Maria, chiar o femeie, pe nume tot Maria. Aurel Mândrilă, bărbatul care a recunoscut că a înjunghiat trei femei şi a ucis-o pe a patra, este urmărit de numele Maria.

UPDATE: În cursul zilei de joi s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de Aurel Mândrilă şi pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU A DOUA VICTIMĂ

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PRIMA VICTIMĂ

Pură coincidenţă sau nu? Aurel Mândrilă a recunoscut că în cursul zilei de marţi a înjunghiat trei femei din Timişoara, dar şi că în noaptea de duminică spre luni a omorât o prostituată. La câteva minute după ce a aflat că a fost arestat preventiv pe 29 de zile pentru tentativă de omor, bărbatul le-a spus poliţiştilor că tot el a ucis-o şi pe Maria Hriscu, de 42 de ani, găsită fără suflare chiar de ziua ei de nume, de Sfânta Maria, pe o alee întunecată de pe Calea Şagului.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

image

„A spus că a omorât-o, dar nu ştim dacă e adevărat sau nu. Trebuie coroborat cu alte probe. I-a dus pe poliţişti la faţa locului", ne-a spus Ion Braşoveanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Aurel Mândrilă se trage dintr-o familie cu probleme şi a fost adus pe lume tot de o femeie care poartă numele Maria. Potrivit jurnaliştilor de la „Adevărul Suceava", bărbatul s-a născut în localitatea Broşteni din judeţul Suceava. El provine dintr-o familie cu probleme. Tatăl său, al cărui nume îl poartă, era la fel de violent ca şi el. Răutatea i se trăgea şi de la faptul că lui îi lipsea o mână. „I se spunea ciungul", şi-au amintit localnicii.
După ce bărbatul a murit, soţia sa, Maria, şi-a internat copiii în centre de plasament, s-a mutat în localitatea Broşteni din judeţul Mehedinţi şi s-a pocăit. „Nu mai are nicio rudă aici în localitate", au precizat reprezentanţii IPJ Suceava.

GALERIE FOTO Prostituată violată şi ucisă de ziua ei la Timişoara. Scenele de groază au avut loc la marginea oraşului

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PROSTITUATA

Unii dintre fraţii lui Aurel Mândrilă, printre care se numără şi surorile Lucreţia şi Ramona, sunt şi acum în cămine, însă toţi au probleme, fiind extrem de violenţi. Un frate de-ai lui Aurel Mândrilă, Petrică, este în închisoare pentru că a pornit un incendiu. „Au fost mai mulţi copii acasă, dar nu mai ştiu exact câţi. Erau vreo şase sau şapte. Dar toţi aveau probleme", au declarat reprezentanţii Primăriei Broşteni din judeţul Suceava.

Jack Spintecătorul de la Timişoara, cercetat pentru tentativă de omor

Jack Spintecătorul de Timişoara loveşte din nou. Trei femei au fost înjunghiate azi. Poliţiştii au prins un agresor UPDATE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite