UPDATE Jack Spintecătorul de la Timişoara, cercetat pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Mândrilă, individul care a înjunghiat, marţi, în Timişoara, trei femei, este cercetat pentru comiterea infracţiuni de tentativă la omor calificat. Procurorii vor solicita astăzi judecătorilor ca individul să fie arestat preventiv.

Update, ora 16.35

Judecătorii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Aurel Mândrilă, de 33 de ani, din localitatea Broşteni, judeţul Suceava, a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pe 24 de ore, iar în următoarele ore va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Timiş, cu propunerea de arestare preventivă. Medicii au stabilit că viaţa uneia dintre cele trei femei atacate de individ a fost pusă în pericol. În ceea ce le priveşte pe celelalte două victime, rămâne de văzut de câte zile de îngrijiri medicale vor avea nevoie, pentru a se face încadrarea juridică a faptei.

Mândrilă a încercat să mai omoare o femeie cu probleme psihice acum 10 ani UPDATE

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

image

În cursul zilei de marţi, bărbatul a înjunghiat trei femei în Timişoara. Individul, care provine dintr-o familie cu probleme, a fost pus în libertate recent după ce a fost închis tot pentru o tentativă de omor. Nu locuia cu forme legale în Timiş, însă venea periodic, având şi o iubită într-un sat din apropierea Timişoarei. În luna iunie a lucrat ca zilier la Şag.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PRIMA VICTIMĂ

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU A DOUA VICTIMĂ

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite