GALERIE FOTO Prostituată violată şi ucisă de ziua ei la Timişoara. Scenele de groază au avut loc la marginea oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prostituata a fost violată şi ucisă pe o alee întunecată de la periferia Timişoarei. În vârstă de 42 de ani, mamă a unui copil, prostituata nu a mai putut să fie resuscitată de medici. Victima a fost găsită de doi tineri care "rătăceau" prin zonă.

Poliţia Timiş are de rezolvat un caz extrem de complicat după ce o prostituată - cunoscută printre oamenii legii pentru meseria ei - a fost violată şi ucisă la marginea Timişoarei. Maria Hriscu, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită fără suflare, în noaptea de duminică spre luni, pe o alee întunecată de pe Calea Şagului, la ieşirea din Timişoara. Femeia avea o tăietură pe piept, însă poliţiştii nu au reuşit încă să afle cum anume a fost omorâtă femeia.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU PROSTITUATA

Cadavrul a fost găsit de doi tineri. Ei le-au spus poliţiştilor că aveau de gând să îşi facă nevoile pe alee, moment în care au găsit-o pe prostituată. La faţa locului au sosit două ambulanţe, dar medicii nu au reuşit să o resusciteze pe femeie.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MARTORII

Maria Hriscu era mamă a unui copil, dar practica prostituţia de mai mulţi ani de zile. Ea a fost amendată în repetate rânduri de poliţişti. La locul crimei a fost adus şi un câine, în speranţa că cel care a violat-o pe femeie, iar ulterior a decis să o omoare va fi găsit.

image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL CRIMEI

Un martor important în anchetă este paznicul unei reprezentanţe auto, care ar fi auzit ţipetele disperate ale femeii. Martorul susţine că prostituata era cu doi bărbaţi.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla noi date din anchetă!

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite