Jack Spintecătorul de Timişoara loveşte din nou. Trei femei au fost înjunghiate azi. Poliţiştii au prins un agresor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Timiş se confruntă cu un val de agresivitate după ce în urmă cu 48 de ore o prostituată a fost violată şi ucisă, o tânără de 23 de ani a fost înjunghiată de dimineaţă, iar o a doua victimă a fost internată la reaminare câteva ore mai târziu.

UPDATE, ORA 18.40

Poliţiştii l-au prins pe agresorul celei de-a treia femei înjunghiate azi pe străzile oraşului. În acest moment, oamenii legii fac cercetări pentru a afla dacă bărbatul are legătură şi cu celelalte agresiuni petrecute în cursul zilei de azi la Timişoara.

UPDATE, ORA 18.20

O a treia femeie a fost înjunghiată, în această după-amiază, în zona Cetăţii din Timişoara.

UPDATE, ORA 18.10

În urma celor două evenimente, întreg efectivul de poliţie din Timişoara este în alertă. "În baza semnalmentelor obţinute până în acest moment, poliţiştii execută verificări şi investigaţii în toate zonele municipiului Timişoara, fiind scotocite zone de agrement, parcuri, baruri, staţii CFR, autogări, în vederea depistării celor doi suspecţi. Până la acest moment, nu au rezultat date care să confirme faptul că, între cele două cazuri ar fi vreo legătură. În aceste condiţii, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiş asigură cetăţenii că nu este vorba despre un agresor în serie", a spus Mădălina Mezdrea, purtătoarea de cuvânt a IPJ Timiş.

UPDATE, ORA 17.44

Poliţiştii din Timişoara au o misiune grea de rezolvat după la mai puţin de patru

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite